Inici -> Venda d'entrades

MIRA SI HEM CORREGUT TERRES...

MIRA SI HEM CORREGUT TERRES...

Diumenge 13 d'octubre, tindrà lloc en l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner l'actuació de Spanish Brass i Carles Dénia "Mira si hen corregut terres", a les 19 h.

Preu: 3€

Carles Dénia i Spanish Brass havien recorregut moltes terres abans què els seus camins es creuaren dalt d'un escenari per a gaudir de la música.

Mira si hem corregut terres... és un projecte basat, d'una banda, en cançons que tenen el seu origen en l'etapa històrica en la qual la cultura àrab estava arrelada en la península Ibèrica o que procedeixen de la tradició musical de la Corona d'Aragó. Aquesta fusió de cultures va donar com a resultat cançons que barrejaven elements vitals en la música com el ritme, que en la majoria de les vegades és ternari, i les melodies que tenen un clar tint morisc. D'altra banda, en temes contemporanis però molt populars de Raimon, Joan Manel Serrat o La Gossa Sorda.

A tot això cal unir els magnífics arranjaments de Ramon Cardo, un dels músics i compositor de jazz més reconeguts en l'àmbit nacional; ell va començar la seua carrera musical a través del folklore valencià de mans de sa mare, que va ser una gran intèrpret d'alguns dels pals que compilen el folklore valencià.

Després de Metalls d'Estil, aquest espectacle és una evolució en el qual s'ha volgut fer-li un volt i enfocar-lo des d'un punt de vista més modern, actual i més ampli.

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada diumenge, 13 d'octubre de 2019.
Horari: de 19:00 a 20:30

Preu: 3 €

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es