Inici -> Venda d'entrades

Programació de les Arts Escèniques: 'No hay papel'

PROGRAMACIÓ DE LES ARTS ESCÈNIQUES - NO HAY PAPEL

PROGRAMACIÓ DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Dissabte 9 de novembre, tindrà lloc a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner l'obra de teatre sota el títol No hay papel, a les 20.30 h

Idioma: castellà

Duració: 70 min

Preu: 12 €

Productora: Desafora2

No hay papel és una comèdia àcida, contemporània, que connecta la nostra realitat del dia a dia amb la poesia de les nostres emocions i desitjos. La unió perfecta entre ficció i realitat. Íntima i commovedora, una d'aquestes obres que t'abraça des del principi fins a la fi.
No hay papel és una casa nova. Temps sense veure's. Dues dones, Julia era o és novel·lista. Clara era o és periodista. Un do i la passió per les paraules. Han sigut, ja no ho són. Busquen treball, lloc, certeses, reivindiquen el seu paper, un lloc al món. No hi ha paper, hi ha persones. Es troben, es reconeixen, no s'integren, parlen, escolten bé, beuen o no, ballen, tenen milers de periòdics, una cicatriu bellíssima, una finestra, poc de temps, cap fill, fragilitat¿ i riuen. Adoren la vida malgrat haver-ne perdut algun tros. Elles són i se senten diferents, però són i es reconeixen iguals a tots nosaltres. Entre el desig de tirar endavant i el desarrelament de no poder viure sense dignitat, s'aferren a l'alegria d'afrontar el canvi, és a dir, la vida: prenen decisions.

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada dissabte, 9 de novembre de 2019.
Horari: de 20:30 a 21:45

Preu: 12 €

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es