Inici -> Àrees -> Policia Local -> Formació

Control i seguretat en espectacles pirotècnics

IMPARTEIX: José Antonio Monfort Pons, intendent en cap de la Policia Local de Xàbia

DURACIÓ: 4 hores

PROGRAMA:

1. Antecedents històrics, marc legal i conceptes generals, definicions més importants, catalogació, marca CE, etiquetatge i emmagatzematge dels artificis pirotècnics.

2. Espectacles pirotècnics realitzats per experts. Tipus d'espectacles pirotècnics (mascletada, castell de focs artificials, etc.) autoritzacions, plans de seguretat i emergència, requisits generals previs, organització i protecció del muntatge, condicions de seguretat de la zona de llançament, muntatge, prohibició, suspensió i interrupció dels espectacles, condicions per al disparament, actuacions a realitzar finalitzat l'espectacle, documents que habiliten a experts i aprenents per a la realització d'espectacles i artificis protagonistes dels espectacles pirotècnics realitzats per experts.

 3. Manifestacions festives, religioses, culturals i tradicionals, amb utilització d'artificis pirotècnics. Tipus de manifestacions festives (cordada, passejada, correfoc i despertada), requisits generals per a l'autorització de les manifestacions festives amb utilització d'artificis pirotècnics, manifestacions festives amb menys de 50 kg de matèria reglamentada i manifestacions festives amb 50 kg de matèria reglamentada.

4. Pràctica de camp, consistent en inspecció, control i mesures de seguretat d'un espectacle pirotècnic realitzat per experts i una manifestació festiva amb ús d'artificis pirotècnics i avaluació final.

INSCRIPCIÓ

Lloc: Sala de formació EFOPOL de la Policia Local Vila-real

Durada dijous, 16 de gener de 2020.
Horari: de 09:00 a 13:00

Preu: Gratis

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es