Inici

ABONAMENT - 'Per davant i per darrere'

ABONAMENT - PER DAVANT I PER DARRERE

ABONAMENT

Dissabte 8 de febrer tindrà lloc a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner l'obra de teatre Per davant i per darrere, a les 20.30 h

Idioma: castellà i valencià

Preu: 15 € 

Preu per a estudiants: 3 €  *Cal aportar el carnet d'estudiant de l'any lectiu corresponent i el DNI. La venda d'entrades només es podrà realitzar a les oficines de l'Auditori en horari de 10 a 14 h i en taquilla. L'entrada és personal i intransferible.

Duració: 115 min amb descans

Productora: Olympia Metropolitana 

Probablement, la millor comèdia del món
Per davant i per darrere és una de les comèdies de més èxit en tot el planeta i una declaració d'amor cap al món del teatre. Traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seua estrena a Londres i vista per més de 12 milions d'espectadors a tot el món.
Però, què és això de «Per davant» i «Per darrere»? Són dues comèdies en una. Per davant veiem els assajos d'una companyia de teatre i la representació de l'obra de teatre M'ensenyes la sardina?, i per darrere, veiem la cara oposada a l'escenari, allò que està passant entre bastidors, on es poden veure els actors i actrius entre bastidors, i com és en realitat la relació entre ells, les seues picabaralles, malentesos, enveges, enfrontaments, etc.
I és que la funció transcorre mostrant paral·lelament aquestes dues cares, davant i darrere de l'escenari, veient els actors com entren i ixen d'escena, com mostren el que de debò es trama darrere de les taules, disputes, enfrontaments i frecs entre els intèrprets, que tenen molt ben aprés això de «L'espectacle ha de continuar¿».

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada dissabte, 8 de febrer de 2020.
Horari: de 20:30 a 22:30

Preu: 15 €Per a estudiants: 3 €

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es