Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

Concert: 'Stabat Mater' de G. Rossini

Concert: 'Stabat Mater' de G. Rossini

tornar Imprimir

CONCERT: OBRA STABAT MATER  de G. Rossini

Festival de Música Clàssica de Vila-real  2021

El proper diumenge 26 de setembre podrem gaudir, de la mà de Crea Escena, del retorn del concert en gran format, en aquest cas de l'obra Stabat Mater de G. Rossini per a orquestra, cor i solistes. Stabat Mater de G. Rossini és una obra musical en forma de seqüència litúrgica.

En aquesta ocasió, el concert serà interpretat per l'orquestra Art Creare, els cors Tutte Voci i Juan Ramón Herrero, la soprano Marian Torres Martínez, la mezzosoprano Amparo Zafra Sancho (premiada en el I Festival Líric de Vila-real), el tenor Manuel Valero Gargallo i el baix baríton Lluís Martínez-Agudo. Els directors musicals dels respectius cors són Ieva Lavrinovi ča i Manuel Torada Calonge. Tots ells dirigits sota la batuta del vila-realenc Josep Gil Gil.

El concert es realitzarà el dia 26 de setembre a les 20.30 h a l'església Arxiprestal de Vila-real amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament permés. L'activitat es realitzarà seguint el protocol per a garantir la seguretat sanitària i es recorda l'ús obligatori de la màscara de protecció. 

Organitzen: Cultura i Crea Escena

Lloc: Església Arxiprestal de Vila-real

Durada diumenge, 26 de setembre de 2021.
Horari: de 20:30 a 21:30

Preu: Entrada lliure fins a completar aforament

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es