Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

Exposició de fotografia en homenatge a Paco Llop Valero

Exposició de fotografia en homenatge a Paco Llop Valero

tornar Imprimir

Exposició de fotografia en homenatge a Paco Llop Valero_1

Dins de la programació per a commemorar el 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, el dimecres 6 d'octubre, es presentarà l'exposició de fotografia en homenatge al fotògraf Paco Llop Valero, amb una selecció de fotografies del seu últim llibre inèdit Tiempo despacio, al Mur de l'Art Visual, plaça Major, a les 19.30 h.

Màster en Fotografia, Art i Tècnica per la Universitat Politècnica de València, comença a publicar els seus projectes l'any 1998 amb Arroceros, un treball sobre els paisatges i les gents dedicades al cultiu de l'arròs a la zona de l'Albufera.

PREMIS: L'any 2001 és premiat dins del projecte Generaciones de la Casa Encendida amb la seua sèrie "Parábolas del Objeto" amb el qual obtindrà posteriorment el primer premi en les Jornades Fotogràfiques Alcoimatge, i es publica en format de llibre. L'any 2002 publica La cordà, un reportatge sobre la dimensió social i visual de la popular festa del foc i la pólvora. El 2011 va ser becat per l'Obra Social de Caja Madrid pel seu treball Banca Personal. El 2017 publica El río invisible un treball l'exposició i el llibre del qual presenta a València al MUVIM, després de ser mereixedor de la primera beca Fragments de la Unió de Periodistes Valencians. El 2018 publica Habitario un treball d'ampli recorregut que va culminar el 2021 amb el seu últim lliure Tiempo despacio. La seua obra forma part de diverses col·leccions públiques i privades: Fundació Rafael Botí, Comunitat de Madrid, Ministeri de Medi Ambient, Fundació Bancaixa o el projecte Generaciones de Caja Madrid, són algunes d'elles.

També va ser fundador de l'editorial Debacle Ediciones especialitzada en llibres fotogràfics d'autor.

Paco Llop deixa un gran buit en la fotografia valenciana i en el cor de tots els que vam tenir la gran fortuna de conéixer-lo.

Organitzen: Cultura - Museus i Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres

Lloc: Mur de l'Art Visual, plaça Major

Durada del 6 d'octubre de 2021 fins al 28 de novembre de 2021.
Horari: 19:30


Galeria multimèdia

Imatges

Exposició de fotografia en homenatge a Paco Llop Valero

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es