Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

VII Festival de Jazz de Vila-real

VII FESTIVAL DE JAZZ DE VILA-REAL_4

VII Festival de Jazz de Vila-real

El festival tindrà lloc a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, durant els dies 23, 24 i 25 de setembre, sota la direcció artística de Vicent Colonques, amb tres concerts gratuïts amb invitació: Clara Peya, Javier Vercher i Yei Yi & CO.

Horari concerts: 20 h

* La pianista i compositora Clara Peya presenta nou treball, el seu onzé àlbum. L'univers de l'artista s'inspira aquesta vegada en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a tots. Els perímetres que emmarquen i classifiquen el que és normatiu i la necessitat de dinamitar-ho tot per a habitar un nou espai sense límits.

* Javier Vercher presenta un projecte musical en què el saxofonista i compositor de carrera internacional compta amb un sextet format per alguns dels millors músics residents a València. Està pensat com un espai obert a la improvisació i el desenvolupament orgànic del jazz, amb una riquesa harmònica plena de matisos i
un llenguatge lliure d'excessos i clarament sensitiu.

* Yei Yi & Co presenta el seu nou projecte amb temes originals compostos per José Muñoz, Carlos Medina i Jesús Gallardo. Com en anteriors treballs, es pot escoltar la mescla de ritmes agermanats amb els procedents d'altres estètiques. La incorporació de flauta, soprano, saxo alt (Augusto César Lima) i guitarra (Carlos Medina), aporten noves textures que afegeixen frescor al repertori del grup.

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada del 23 al 25 de setembre de 2022.

Preu: Entrada amb invitació

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

VII FESTIVAL DE JAZZ DE VILA-REAL_3
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

VII FESTIVAL DE JAZZ DE VILA-REAL VII FESTIVAL DE JAZZ DE VILA-REAL_1 VII FESTIVAL DE JAZZ DE VILA-REAL_2

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es