Inici -> Àrees -> Policia Local -> Formació

I Seminari nacional La Policia Local en la instrucció d'atestats relacionats amb el trànsit i la seguretat viària

8.00 a 08.15 h INAUGURACIÓ - José Benlloch Fernández, alcalde de Vila-real.- Silvia Gómez Rey, regidora delegada de Seguretat Pública i Emergències - José Ramón Nieto Rueda, comissari principal en cap de la Policia Local de Vila-real.

08.15 a 08.45 h - TAULA REDONA: Situació actual en la instrucció d'atestats de trànsit per les policies locals Ponents: - José Ramón Nieto Rueda, comissari principal en cap de la Policia Local de Vila-real. - Miguel Ángel Izquierdo Medrano, inspector en cap de la Policia Local d'Onda. - Francisco Catalán Pradas, comissari en cap de la Policia Local de Borriana.- Juan Manuel Domenech, intendent en cap de la Policia Local de Vinaròs,

08.45 a 09.15 h - La irrupció dels VMP en els sinistres viaris i la seua participació en els delictes contra la seguretat viària - Esteban Acebrón Hernández, coordinador Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real.- Francisco Javier Martínez Bono, agent de la Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real. Especialista en VMP.

09.15 a 09.45 h - Aspectes procedimentals en els judicis ràpids - María Isabel Llambes Sánchez, magistrada del Jutjat número 4 de Vila-real. Degana dels Jutjats de Vila-real.

09.45 a 10.30 h - La reconstrucció de sinistres viaris. L'Oficina Tècnica de Reconstrucció d'Accidents (OTISVI) - Javier García Sánchez, sergent primer de l'equip d'investigació de sinistres viaris de la Guàrdia Civil de Trànsit, a Castelló - Esteban Acebrón Hernández, coordinador de la Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real. Responsable d'OTISVI.

10.30 a 11.00 h DESCANS

11.00 a 11.20 h - El programa estadístic ARENA - Mercedes Peris Oliver, cap provincial de Trànsit de Castelló.

11.20 a 11.50 h - Consideracions practiques en la investigació de delictes contra
la Seguretat Viària
- Guillermo Lerma Bernat, oficial Policia Local de València, adscrit a la secció de policía judicial de Trànsit, Departament d'Atestats.

11.50 a 12.20 h - Programes confecció croquis i reconstrucció de sinistres viaris: Virtual Crash, Virtual Plan, EDR (Event Data Recorder) - David Camí González, enginyer superior industrial especialitzat en la investigació de sinistres viaris i dades d'EDR.

12.20 a 12.50 h - Sinistres viaris amb resultat de danys o ferits greus. L'informe amistós - Esteban Acebrón Hernández, coordinador de la Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real.

12.50 a 13.20 h - Les imprudències en els sinistres viaris - Lucía Bachero Sánchez, fiscal coordinadora de delictes contra la seguretat viària, de la Fiscalia Provincial de Castelló.

13.20 a 13.50 h - Servei d'atenció a les víctimes per sinistres viaris Ponents: - José Ramón Martínez Martínez, intendent de la Policia Local de Vila-real. - Juan Antonio Rodríguez Lavado, agent de SEVIGRAC de la Policia Local de Vila-real.

13.50 a 14.20 h - La participació de menors en els atestats: detinguts, investigats, perjudicats, testimonis, denunciants - Carlos Vicente Escorihuela Gallén, fiscal delegat de la Secció de Menors de la Fiscalia Provincial de Castelló.

 INSCRIPCIÓ

Lloc: Sala de formació EFOPOL de la Policia Local Vila-real

Durada dijous, 6 d'octubre de 2022.
Horari: de 08:00 a 14:20

Preu: Gratuït

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es