Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

Musical 'Libérate'

MUSICAL LIBERATE

Diumenge 24 de setembre de 2023, tindrà lloc a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner el musical Libérate (homenatge tribut El Titi), a benefici de l'Associació Huellas Callejeras, a les 19 h.

Entrades anticipades donatiu 12 € a través de WhatsApp 613 970 594 i pròximament en www.huellascallejeras.com

La història d'un dels artistes més peculiars i rellevants de la Comunitat Valenciana, Rafael Conde el Titi. Emprenedor, carismàtic, únic i tota una institució de la cançó espanyola que va cultivar amb gust. Inspiració per a altres artistes que van seguir els seus passos. Va reivindicar la llibertat sexual i va lluitar per la integració de gais i lesbianes. Bruixot del taconeo, va cantar en les nits de falles i es va vestir de colorins conquistant el públic en cadascuna de les seues actuacions.

L'artista Juanra Castillo el Titi de la mà de Juananth Figueroa (artista convidat), Alberto Aranda, (guionista), María Mata (direcció artística) i Roberto Ruiz (arranjaments i producció de so) acosten a la ciutat de Vila-real el musical Libérate de manera solidària a favor de l'associació protectora d'animals Huellas Callejeras.

Organitza: Associació Huellas Callejeras

Col·labora: Ajuntament de Vila-real. Regidoria de Cultura i Tradicions

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada diumenge, 24 de setembre de 2023.

Preu: Donatiu - Anticipada 12 € / Taquilla 15 €

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es