Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

CURSOS FORMATIUS PER A COMERÇ

Programació cursos MCSXXI PRTR

L'Ajuntament de Vila-real i la Cambra de Comerç de Castelló , a través d'un conveni de col·laboració i de manera gratuïta per als participants, desenvolupen estes accions formatives, informatives, divulgatives, i d'assessorament dirigides al sector comercial local amb la finalitat de millorar la seua competitivitat.

Aquestes s'emmarquen en el projecte EL MERCAT CENTRAL DE VILA-REAL DEL SEGLE XXI, Pla d'impuls del Mercat Central i del Comerç de proximitat de Vila-real finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d'Espanya.

En aquesta programació formativa, que s'estendrà fins al mes de desembre, es podran adquirir coneixements entorn a matèries com a dinamització del punt de venda, crear anuncis que venguen, eines digitals per a vendre en línia, fotografia de producte per a venda en línia, pla de màrqueting creatiu, estratègies de dinamització del mercat, o utilització de youtube per a incrementar les vendes.

Una àmplia oferta dirigida a tots els comerços, comerciants, empleats de comerç i en general a persones interessades en aquest sector de vital importància per al desenvolupament de la ciutat.

Les persones interessades poden obtindre més informació i realitzar la inscripció a través de la pàgina vila-real.portaldelcomerciante.com o dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local en l'avinguda de la Murà, 28, Tel. 964547017. També poden consultar a les associacions de comerciants del Mercat Central, UCOVI o Cambra de Comerç.

Lloc: Mercat Central de Vila-real Pl. Colom, s/n

Durada del 26 de setembre de 2023 fins al 20 de desembre de 2023.

Preu: Gratuït

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació cursos MCSXXI PRTR_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell formació MCSXXI PRTR

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es