Inici -> La teua ciutat -> Agenda d'activitats

Circ d'estiu - 'Sonata circus'

Circ d'estiu - Sonata circus

Dins de la programació Viu l'estiu al Termet, el dijous 18 de juliol, a les 20.00 hores, tindrà lloc, a la plaça del Pastoret, l'espectacle Sonata circus amb la companyia La Troupe Malabó.

Coral i Isard, dos somiadors que es troben en el camí. Tots dos tenen una passió. Ella, cantant soprano. Ell, artista de circ. Aquesta passió els fa sentir, riure, somiar i, en definitiva, viure. Isard és el pocatraça, tendre trompellot, un personatge que viu pel circ i per al circ. Coral és bellesa, un torrent musical. Junts ens transportaran, en un viatge sense retorn, per les seues passions: la música i el circ.

LA BELLA I EL POCATRAÇA, estranya i entranyable parella.
Una mescla d'humor, amor i emoció. Sonata circus és un espectacle ple. Òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el clown, el circ, les seues tècniques i varietats. Sonata circus ens mostra que els somnis poden complir-se sense oblidar mai que, per a aconseguir-los, cal treballar intensament, lluitar, sacrificar-se, caure, alçar-se i continuar caminant en aquest camí apassionant que només pot conduir-nos a la felicitat. Perquè la nostra passió és la vida, i compartida, sempre molt millor. Un espectacle per a tots i totes, simplement...

Organitza: Ajuntament de Vila-real, Regidoria de Cultura i Tradicions

Lloc: Plaça del Pastoret

Durada dijous, 18 de juliol de 2024.
Horari: 20:00

Preu: Entrada lliure

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es