Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

tornar Imprimir

AVÍS: L'Ajuntament de Vila-real ha ajornat la campanya del Voluntariat pel valencià fins a nova ordre per la crisi sanitària de la COVID-19.

L'Ajuntament de Vila-real, l'AC Socarrats i Escola Valenciana fomenten l'ús de la llengua de manera entretinguda a través del programa Voluntariat pel valencià, que posa en contacte persones voluntàries i aprenentes per a parlar valencià 1 hora a la setmana durant 10 setmanes.

Vols ser voluntari/ària?

Ser voluntari/ària del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar-lo. No cal tenir cap titulació.

Inscripció com a voluntari/voluntària

Vols ser aprenent/a?

Ser aprenent/a del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona voluntària.

Inscripció com a aprenent/aprenenta

Vols participar en el Voluntariat en línia?

El Voluntariat en línia permet participar en la campanya a través de plataformes de videoconferència com Skype, Hangouts o WhatsApp. Aquesta modalitat facilita la pràctica del valencià a persones que no poden realizar el Voluntariat presencial.

Inscripció com a voluntari/ària en línia

Inscripció com a aprenent/a en línia

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es