Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

tornar Imprimir

És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar valencià. Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho. També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral.

Vols ser voluntari/ària?

Ser voluntari/ària del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar-lo. No cal tenir cap titulació.

Inscripció com a voluntari/voluntària

Vols ser aprenent/a?

Ser aprenent/a del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona voluntària.

Inscripció com a aprenent/aprenenta

Vols ser voluntari/ària en línia?

El Voluntariat en línia permet participar en la campanya per videoconferència (via Skype, Hangouts, Whatsapp…) i conéixer persones que viuen a l'estranger i volen aprendre valencià.

Inscripció com a voluntari/ària en línia

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es