Inici -> Àrees -> Tradicions -> Laqvima Vere

Laqvima Vere

Enllaç al vídeo en Youtube https://youtu.be/avOfNdCYQXI

El Laqvima Vere, la Passió musical del Dijous Sant a Vila-real, traspassarà per primera vegada les fronteres locals en una emissió inèdita en streaming que portarà l'obra a qualsevol racó del món al mateix temps que la representació arriba a l'escenari de la plaça Major. Amb aquest objectiu, l'acte sacramental patrocinat per les regidories de Turisme i Tradicions i Porcelanosa Grupo, que es representarà el dijous 24 de març a les 21.00 hores, podrà seguir-se en temps real a través del canal de l'Ajuntament de Vila-real en Youtube.

"El Laqvima Vere és una obra singular i un tret diferencial de la Setmana Santa de Vila-real amb una enorme projecció, gràcies a una posada en escena innovadora que manté l'essència i el sentiment que desperten aquestes dates. Per això, hem volgut fer un pas més i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per a apropar aquesta Passió musical tan nostra a tot aquell que vulga gaudir-la i que, per trobar-se lluny, no puga assistir a la representació a la plaça Major", assenyala el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol. "Evidentment", puntualitza, "viure l'espectacle en primera persona, escoltar en directe les veus dels solistes, les peces del mestre Alfredo Sanz o les sorpreses escenogràfiques que ens té preparades l'organització és una experiència incomparable, que anime a tots els vila-realenses i veïns de la comarca a gaudir. El recurs del streaming ens permet, tanmateix, arribar a qualsevol racó i donar a conéixer al món un espectacle únic amb un gran potencial d'atracció turística cap a la nostra ciutat i la nostra Setmana Santa, declarada d'Interés Turístico", agrega Obiol.

L'emissió en streaming del Laqvima Vere se suma a la retransmissió en temps real d'un altre tipus d'esdeveniments i actes que el consistori de Vila-real, a través del departament de Noves Tecnologies, realitza des de fa dos anys, quan es va incorporar al servei l'emissió pionera en streaming dels plens municipals. "Amb més de mig centenar d'esdeveniments emesos i més de 2.400 visualitzacions, l'emissió en temps real a través de Youtube d'actes municipals s'ha anat consolidant i ampliant a un altre tipus d'activitat, com poden ser congressos o l'acte de nomenament de la reina i dames de les festes. Amb la retransmissió del Laqvima Vere donem ara un altre pas més", conclou la regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es