Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Pla de Participació Pública EPSAR

Pla de Participació Pública EPSAR

PLA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DEL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DE LES OBRES DE CONNEXIÓ DE L'EDAR VORA RIU A L'EDAR D'ALMASSORA (CASTELLÓ)

Per tal de fer efectiva la implicació dels ciutadans i les ciutadanes en els projectes que els afecten, es convida la ciutadania a participar en el procés de participació pública de l'estudi d'integració paisatgística del Projecte de construcció de les obres de connexió de l'EDAR Vora Riu a l'EDAR d'Almassora.

El procés de participació pública es basa en una enquesta per a emplenar amb la finalitat de conéixer l'opinió sobre les unitats del paisatge i els recursos paisatgístics de la zona i les actuacions que es pretenen dur a terme, per a recollir els diferents punts de vista en la redacció de l'estudi d'integració paisatgística que valora la incidència de l'execució de la infraestructura en el paisatge i que ha d'acompanyar amb caràcter preceptiu el projecte esmentat.

El Pla de participació pública estarà actiu durant un termini de 45 dies hàbils, des del 25 de setembre de 2018 fins al dia 30 de novembre de 2018, a través del lloc web http://www.epsar.gva.es/ per tal que qualsevol persona interessada puga participar en el desenvolupament de l'estudi d'integració paisatgística i formular les observacions que considere pertinents.

Una vegada finalitzat el Pla de participació pública del projecte que afecta el vostre municipi, es farà públic el resultat definitiu i s'informarà dels motius i les consideracions en els quals es basa la decisió adoptada en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el web abans esmentat.

Per a poder participar en el Pla de participació pública, pots accedir al web des de l'enllaç següent: http://www.ciopu.com/vorariu/vorariu.htm.
En aquesta pàgina es pot consultar el projecte de construcció, l'estudi d'integració paisatgística i realitzar l'enquesta de participació pública.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es