Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Campus Natura

Campus Natura

Aplec de Temps Lliure

L'Aplec de Temps Lliure és un recurs organitzat pel Departament d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real que ofereix activitats lúdiques i recreatives per a ocupar el temps d'oci dels xiquets i xiquetes de la ciutat alhora que permet la conciliació familiar i laboral durant el període de vacances escolars: Pasqua, Estiu i Nadal.

La durada d'aquesta activitat dependrà dels dies assenyalats com vacacionals en el calendari escolar anual.

L'Aplec de Temps Lliure (Pasqua, Estiu i Nadal) s'organitza des del Departament d'Educació per a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys, que es desenvolupa en dos centres escolars públics amb excepció dels torns del mes d'agost, que es realitzaran només en un col·legi. Cada any es trien els col·legis per torn i es té en compte la distància entre aquests.

El Campus Natura s'organitza per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional i es desenvolupa en un centre adaptat a les seves necessitats. 

Activitats

La programació de les activitats s'elabora anualment i s'adapta als diferents grups d'edat i capacitats. Aquestes consisteixen en tallers manuals, jocs, dinàmiques, excursions, etc.

Totes les activitats estan dirigides per monitors especialitzats en activitats de temps lliure.

Inscripcions

La preinscripció per a cadascun dels períodes de l'Aplec de Temps Lliure -Pasqua, Estiu i Nadal - s'ha de realitzar mitjançant l'enllaç a la sol·licitud https://inscripcions.vila-real.es/  i una vegada realitzat el sorteig, aquells seleccionats deuen registrar l'Ajuntament de Vila-real.

Per a registrar la inscripció, es deu tramitar a través del formulari "Aplec d'Estiu" del Catàleg de tràmits de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real 

https://seuelectronica.vila-real.es/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=CATALOGO&DETALLE=6269014923633863806118 wym-1713875973583

Adjuntant:

- Instància específica signada

- DNI pare, mare, tutor o tutora

- SIP del xiquet/a

- Documentació per a bonificacions de tarifa

- Formulari dades mèdiques signat

- Justificant del pagament de les taxes

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

APLEC ESTIU 2024 - CARTEL+TRÍPTICO
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es