Inici -> Àrees -> Projectes Europeus -> Projectes impulsats

Projectes impulsats

Els projectes co-finançats per la Unió Europea a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya impulsats des de l'Ajuntament de Vila-real són:

  • Agenda Urbana de Vila-real: L'Agenda Urbana de Vila-real és un pla estratègic que aborda temes com ara el desenvolupament sostenible, la mobilitat urbana, l'habitatge i la revitalització del centre històric. Busca millorar la qualitat de vida dels ciutadans, fomentar la participació ciutadana i promoure la sostenibilitat en el desenvolupament urbà de Vila-real.
  • Transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals: millora de la Ciberseguretat i millora dels canals de comunicació: L'Ajuntament de Vila-real, amb la intenció d'executar un projecte per enfortir la ciberseguretat del sistema d'informació municipal i millorar les comunicacions amb la ciutadania mitjançant la instal·lació d'una pantalla digital de grans dimensions davant de l'Ajuntament, no només proporciona informació de servei públic, sinó que també serveix com a suport d'avantguarda durant esdeveniments a la plaça Major. Aquestes accions busquen avançar cap a una administració més eficient en les interaccions amb la ciutadania, promovent la transparència i aprofitant les noves tecnologies per establir canals de comunicació addicionals. Un enfocament clau és garantir la seguretat de la informació, especialment en un moment en què les administracions públiques enfronten amenaces freqüents de ciberatacs que podrien comprometre dades sensibles.
  • Modernització del Mercat Central: El projecte del Mercat Central té com a objectiu crear un gran edifici econòmic al centre de la ciutat de Vila-real. Aquest edifici busca impulsar el comerç i el dinamisme econòmic, i és en part finançat per una subvenció de fons europeus. A més d'albergar dependències relacionades amb la Promoció Econòmica, s'enfocarà a la modernització del Mercat Central, amb millores en l'accessibilitat, climatització i eficiència energètica. La inversió total és de 1,2 milions d'euros aproximadament, amb 920.994 euros provinents de la subvenció europea i 230.248 euros d'aportació municipal. El projecte també inclou la creació despais polifuncionals i sales per a formació i despatxos individuals i col·lectius.
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es