Inici -> └rees -> Policia Local -> Festejos taurins

Festejos taurins

Festejos taurins

Senyalitzaciˇ actes taurins

Senyalitzaciˇ actes taurins: FESTES SANT PASQUAL 2024. ACTES EN ELS QUALS EST└ PROHIBIT ESTACIONAR AL RECINTE TAUR═ (VEURE CARRERS AFECTATS)

CARTELLERIA TAURINA

DECRET 31/2015, de 6 de marš, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de festejos taurins tradicionals a la Comunitat Valenciana (bous al carrer)

CAP═TOL I

Article 2. Festejos taurins tradicionals

1. Als efectes d'aquest reglament, es consideren festejos taurins tradicionals (bous al carrer) els espectacles en quŔ, popularment, se solten, condueixen, corren, toregen o retallen caps de bestiar braus, sense que, en cap cas, siguen torejats.

2. S'entendran incloses en aquest concepte les modalitats de solta de vaques, bou embolat, correbou, exhibiciˇ de bous braus, bous a la mar, bou amb corda, concurs de retalladors, bou de corro i tambÚ les modalitats el carÓcter tradicional de les quals estiga degudament acreditat al territori de la Comunitat Valenciana.

3. S'entendrÓ que una modalitat estÓ degudament acreditada respecte al seu carÓcter tradicional quan hi haja antecedents certs de la seua celebraciˇ en el territori de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, el carÓcter tradicional serÓ incompatible amb la introducciˇ d'elements o mitjans materials que suposen un risc per a participants, espectadors o caps de bestiar i tambÚ quan supose una desnaturalitzaciˇ d'aquests d'acord amb la seua consideraciˇ com a tals.

Article 3. Espectadors i participants

1. Als efectes d'aquest reglament, tenen la condiciˇ d'espectadors les persones que, sense participar-hi, assisteixen als festejos taurins tradicionals des dels llocs a quŔ el cap de bestiar no pot accedir.

2. Tenen la condiciˇ de participants en els festejos taurins tradicionals, als efectes del que disposa aquest reglament, les persones que lliurement i voluntÓriament hi prenen part, assumint el risc i responsabilitat que es deriva de participar-hi, o que es troben al recinte de celebraciˇ de la festa pel qual pot circular o accedir el cap de bestiar.

Article 36. Prohibicions

1. En una festa de bous al carrer:

a) No es permetrÓ la participaciˇ de menors de 16 anys, els quals, ˙nicament, podran acudir com a espectadors.

b) No es permetrÓ la participaciˇ de persones que mostren falta de condicions fÝsiques o psÝquiques per a intervenir en la festa. S'inclourÓ en aquest sup˛sit la falta manifesta o la disminuciˇ de les condicions esmentades motivada per la ingestiˇ de begudes alcoh˛liques o substÓncies t˛xiques.

c) Es respectarÓ la integritat fÝsica dels animals, i es prohibeix la crueltat i el maltractament dels caps de bestiar, l'˙s de pals, garrots, burxes, llanšament d'objectes i coets contra aquells, i tambÚ qualsevol altra prÓctica que els supose tortura.

Actes taurins

Descàrrega dĺarxius

Descargar archivo

Senyalitzaciˇ actes taurins
Tipus d'arxiu: PDF | ValenciÓ

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es