Inici -> L'Ajuntament i tu -> Formació

Formació

Tinc fills i vull escolaritzar-los a Vila-real

A Vila-real hi ha una escola infantil municipal, 18 col·legis d'educació infantil i primària, entre públics i privats concertats, quatre instituts d'educació secundària i un centre d'educació especial.

Universitat Popular

La Universitat Popular de Vila-real es constitueix a partir de l'any 1986 i es considera una de les pioneres a la província de Castelló. És una institució creada per a possibilitar l'accés a la cultura de tots els ciutadans, així com per a oferir altres formes d'ocupació del temps lliure. Actualment, es fan dues campanyes a l'any.

Estudiar idiomes

L'Escola Oficial d'Idiomes Plana Baixa, té la seu a Vila-real, i actualment està ubicada a l'institut Francesc Tàrrega, per a l'estudi d'idiomes amb caràcter oficial. https://mestreacasa.gva.es/web/eoiplanabaixa/home  
Quins idiomes i nivells puc estudiar. https://mestreacasa.gva.es/web/eoiplanabaixa/66  

Vull millorar les meues competències professionals

L'Ajuntament de Vila-real posa a l'abast de la població tots els recursos formatius a la seua disposició per a millorar la seua formació laboral i competències professionals.

Sóc una persona adulta / major de 55 anys i vull continuar aprenent

Les possibilitats de continuar ampliant i millorant la vostra formació no tenen cap tipus de limitació. A Vila-real, teniu a la vostra disposició dos recursos principals d'educació per a adults

Acabe d'arribar a Vila-real / Espanya i vull aprendre la llengua, cultura i tradicions locals

Si sou una persona nouvinguda a la ciutat o al país, hi ha recursos formatius per a la integració en la societat local.

Sóc jove i vull millorar la meua formació i adquirir noves habilitats

La Regidoria de Joventut organitza periòdicament cursos i tallers adreçats específicament als joves de Vila-real en aquelles qüestions que més interessants poden resultar per a la seua formació.

Visc a Vila-real i vull aprendre / millorar el meu valencià

L'Ajuntament de Vila-real, des del departament de Normalització Lingüística, ofereix cursos gratuïts de valencià adreçats a diferents col·lectius de la ciutat

M'agraden la música i les arts i vull aprendre / vull que els meus fills aprenguen música, dansa o teatre

Les escoles d'entitats locals, l'Institut d'Arts Municipal i el Conservatori de Música Mestre Goterris ofereixen diversos tipus de possibilitats per a formar-vos i formar els vostres fills en l'estudi de la música i les arts escèniques.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es