Inici -> Ciutat de la Cičncia i la Innovació -> Ciutat de la Cičncia i la Innovació

Ciutat de la Cičncia i la Innovació

Logo ciutat de la cičncia i la innovació

El 25 de novembre de 2011, el Boletín Oficial del Estado publicava la resolució per la qual el Ministeri de Cičncia i Innovació concedia a Vila-real la distinció com a Ciutat de la Cičncia i la Innovació. Amb aquest distintiu, el Govern espanyol reconeix l'esforç de l'Ajuntament i la ciutat de Vila-real en la seua aposta per la inversió en infraestructures innovadores, científiques, tecnolňgiques i socials.

Des d'aquesta data, Vila-real estŕ reconeguda com a Ciutat de la Cičncia i la Innovació, una distinció que permet al municipi formar part de la xarxa Innpulso de ciutats innovadores i millorar el seu posicionament per a la captació de recursos per al desenvolupament de polítiques encaminades al foment de l'esperit emprenedor i l'impuls d'iniciatives de base innovadora, científica i tecnolňgica.

Per al desenvolupament d'aquest projecte de ciutat innovadora, l'Ajuntament de Vila-real compta amb el suport d'entitats com la Fundació Globalis, de la qual és patró fundador, o la Universitat Jaume I, a través d'una estreta col·laboració que ha permés la posada en marxa de la Cŕtedra d'Innovació Cerŕmica Ciutat de Vila-real.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

BOE Ciutat de la cičncia i la innovació
Tipus d'arxiu: PDF | Valenciŕ

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es