Inici -> Ciutat de la Ciència i la Innovació -> Vilabeca

Vilabeca

Vilabeca és un programa pioner per a la formació i el foment de l'emprenedoria mitjançant beques formatives en diferents departaments municipals impulsat per l'Ajuntament de Vila-real i adreçat a joves vila-realencs de fins a 35 anys. Posat en marxa per primera vegada l'any 2012, ja en la seua segona edició el programa Vilabeca amplia l'àmbit d'actuació a través de tres subprogrames:

  • Vilabeca Experiència. El programa originari de Vilabeca ofereix als joves vila-realencs titulats l'oportunitat d'obtenir una experiència laboral, en ocasions la primera, per al desenvolupament futur de la seua carrera professional, al mateix temps que col·laboren en el disseny i la implementació de projectes municipals de millora de la ciutat.
  • Vilabeca Emprén. Aquest subprograma està adreçat a joves vila-realencs que vulguen desenvolupar un projecte de millora de la ciutat, tutelat pels tècnics municipals de cada àrea, en les seues fases de disseny i posada en funcionament.
  • Vilabeca Integra. El tercer subprograma de Vilabeca té com a objectiu la integració de persones amb algun grau de discapacitat física, psíquica o sensorial.

Formació i treball col·laboratiu

Un dels aspectes essencials i diferenciadors de les beques formatives Vilabeca és la incorporació al programa de sessions de formació pràctica i tallers basats en la cooperació i el treball col·laboratiu, mitjançant sessions de coworking setmanals, en les quals els beneficiaris han de participar de manera activa a través de la posada en comú de propostes de millora de la ciutat.

Enllaç: Plataforma de suport al talent (PAT)

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es