Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Gestiona't

Gestiona't

Gestiona't

tornar Imprimir

Servei Gestiona't

Gestiona't és un servei gratuït de l'Ajuntament de Vila-real per a facilitar als vila-realencs i les vila-realenques assessorament i consells per a reduir l'import de la seua factura elèctrica. A partir d'un estudi personalitzat del consum i les necessitats energètiques de cada llar, els professionals de Gestiona't elaboraran un informe detallat amb les accions a realitzar per tal d'adequar la factura elèctrica al consum real en funció de factors com la tarifa o potència més adequada a cada cas.

Ubicació i horari: Gestiona't presta servei dos dies a la setmana:

 • Els dimarts, de 10.00 a 14.00 hores, al Centre Social (carrer de Josep Ramon Batalla, 38) 

Cita prèvia

Per a poder acudir a l'oficina Gestiona't és necessari sol·licitar cita prèvia. Si vols venir:

 • Els dimarts, bé de manera presencial al Centre Social, bé per telèfon (964 547 130) o per correu electrònic a l'adreça serveissocials@ajvila-real.es

Documentació requerida

Per a l'elaboració de l'estudi d'estalvi elèctric i ambiental, és necessari aportar l'última factura elèctrica el dia de la cita i remetre el següent qüestionari emplenat. El formulari pot presentar-se personalment al Centre Social o l'oficina de Sostenibilitat o bé remetre's per correu electrònic a l'adreça fpla@exoninnovaciones.es.

- Gestiona't Comerç

El servei Gestiona't Comerç és un servei bàsic similar a l'anterior, però destinat a persones físiques i jurídiques que siguen propietàries de xicotets negocis i comerços.

Aquest servei es realitzaria a les instal·lacions proposades per l'Ajuntament i constaria d'una entrevista amb el propietari, l'anàlisi dels subministraments, recomanacions d'estalvi i ajuda per a canvis en el contracte de subministraments.

Està orientat a contractes de tipus 2.0, 2.1 i 3.0, però inferiors a 43 kW.

En aquest servei no s'admetran estudis per a tarifes elèctriques 3.0A amb una potència contractada en un dels tres períodes major a 43 kW, tarifes elèctriques 3.1A o qualsevol tarifa elèctrica 6.X perquè requereixen estudis més detallats.

El servei es durà a terme al PROP els dijous de matí, de 10.00 a 14.00 hores.

Es concertaran cites d'una hora per a cada client, durant la qual es realitzarà un estudi personalitzat d'estalvi energètic en la factura elèctrica, o d'una hora i mitja en cas d'haver d'estudiar, a més, contractes de gas.

La documentació que han de dur els clients serà:

Les factures de l'últim any complet de cada subministrament en contractes 3.0 o dels últims dos mesos en contractes 2.0 i 2.1.

El full d'enquesta que es troba en el web de Gestiona't en el qual han d'indicar les potències aproximades de tots els equips que tenen instal·lats al local, activitat, etc. (en cas de no conéixer aquestes potències, fotos dels equips o de les fitxes tècniques d'aquests equips).

Per a qualsevol dubte o aclariment, abans de concertar una cita, podem atendre tots els dubtes o aclariments en l'adreça electrònica: fpla@exoninnovaciones.es

- Gestiona't Taller

Dins del servei Gestiona't Comerç, s'inclou aquest altre que consta d'11 xarrades de dues hores relacionades amb el mercat elèctric i la seua afecció a l'usuari.

Es tracta de xarrades orientades a tots els públics en les quals es realitzarà una exposició sobre el tema que s'ha de tractar en la primera hora i, en la segona hora, es proposaran exercicis o debats sobre aquests temes.

La relació de xarrades i dates és la següent:

Relació de xarrades del Gestiona't Taller

 • 25/01/2016: Presentació. Balanç del servei Gestiona't. Generalitats del mercat elèctric
 • 29/02/2016: Factura elèctrica PVPC versus mercat lliure
 • 21/03/2016: Tipus de tarifes elèctriques (índex versus fix)
 • 25/04/2016: Com triar la comercialitzadora elèctrica (jurídica)
 • 30/05/2016: Optimització del consum elèctric i potències
 • 27/06/2016: Eines web de consulta del sector elèctric
 • 25/07/2016: Resum anterior i taula redona
 • 26/09/2016: Particularitats per a les comunitats de propietaris
 • 24/10/2016: Beneficis de la inversió en béns i serveis d'eficiència energètica
 • 28/11/2016: Comptadors i monitorització de consums elèctrics
 • 19/12/2016: Casos pràctics

L'espai per a totes les xarrades serà la sala d'actes de l'edifici de Servei Socials al carrer de Josep Ramon Batalla, núm. 38, a les 19.30 hores.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Qüestionari Gestiona't PDF
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es