Inici -> └rees -> Policia Local -> Carta europea de seguretat viÓria

Carta europea de seguretat viÓria

Imagen Carta Europea 2014

La Carta europea de la seguretat viÓria Ús una de les principals iniciatives de la Comissiˇ Europea per a assolir l'objectiu general de reduir a la meitat el nombre de vÝctimes mortals en carretera. L'objectiu de la Carta europea Ús: "25.000 vides a salvar". La Policia Local de Vila-real ha redu´t els accidents des de l'any 2008 en un 39,1%. I l'˙ltim any es van reduir un 8%. Respecte de les vÝctimes mortals per accidents de trÓnsit, no se n'ha produ´t cap des de l'any 2009.

Aquest Ús un problema que preocupa cada vegada mÚs els ciutadans de la Uniˇ Europea, perquŔ la creixent facilitat per a mobilitzar-se ha provocat un increment en el nombre d'accidents, ferits i morts a les carreteres. A tot Europa la seguretat viÓria s'ha convertit en una prioritat: associacions, institucions i companyies duen a terme iniciatives innovadores per a reduir el nombre de vÝctimes d'accidents de trÓnsit. I malgrat que ˙ltimament hi ha hagut una millora en aquest aspecte, encara queda molt per fer per a reduir el nombre d'accidents a les carreteres europees.


La seguretat viÓria Ús una de les majors preocupacions dels pa´sos d'Europa i acapara cada vegada mÚs l'interÚs de tots. Augmentar la seguretat a les carreteres estÓ en mans de tots.


AixÝ mateix, la seguretat viÓria s'ha convertit en una qŘestiˇ prioritÓria de tots els estats membres, ja siga a escala local, regional o nacional.


Institucions, associacions i empreses participen cada dia en diverses accions dirigides a reduir la mortalitat a la carretera.


La Comissiˇ Europea, mitjanšant la Direcciˇ General d'Energia i Transport, exerceix un paper molt important en aquest esforš i, per aix˛, vol donar a tots els prescriptors interessats en la matŔrial'oportunitat d'aportar idees i prÓctiques per a aconseguir que el seu compromÝs amb la seguretat viÓria siga mÚs visible en l'Ómbit europeu.


La Carta europea de la seguretat viÓria Ús una invitaciˇ a emprendre accions concretes, avaluar-ne els resultats i continuar defensant la necessitat de reduir el nombre de vÝctimes mortals a la carretera.


El 31 d'octubre de 2005 la Junta de Govern Local, per unanimitat, va acordar l'adhesiˇ a la Carta europea de la seguretat viÓria, el compromÝs de la qual va ser firmat per l'alcalde en data 16 de gener de 2006.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es