Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Subvencions

Subvencions

La Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real, en compliment de l'article 7 del Reglament municipal per a la normalització lingüística, aprovat pel Ple municipal el 20 d'octubre de 1994, considera que una de les seues prioritats és el foment de la cultura en la nostra llengua a través de la convocatòria de concursos, subvencions, ajudes, entre d'altres, convocats per l'Ajuntament de Vila-real o en col·laboració amb altres entitats o associacions culturals.

Article 7
En el marc de les seues atribucions, l'Ajuntament de Vila-real subvencionarà i/o bonificarà les activitats d'entitats, associacions o empreses, públiques i privades, que empren el valencià. Així mateix, informarà i assessorarà totes les entitats públiques i privades perquè col·laboren activament en la ràpida difusió de l'ús del valencià.

Amb aquesta finalitat, el Ple de l'Ajuntament va aprovar l'Ordenança reguladora de concessió de subvencions econòmiques a associacions sense ànim de lucre d'àmbit local per a la promoció i l'ús del valencià, en la sessió celebrada el 28 de setembre de 2015 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província número 143, de 19 de novembre de 2015. Per a donar compliment a aquesta ordenança, la Regidoria de Normalització Lingüística convoca anualment aquestes ajudes.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Ordenança Normalització Lingüística_BOP
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Enllaç: Convocatòria de subvencions exercici 2023

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es