Inici -> Ajuntament -> Corporació Municipal

Sr. Héctor Folgado Miravet

Héctor Folgado (2019-2023)
Sr. Héctor Folgado Miravet
Partit Popular

Héctor Folgado va nàixer a la clínica de la Luz de Vila-real l'any 1980. Prové d'una família vila-realenca que ha tingut durant més de 30 anys una xicoteta empresa local.

A Vila-real va estudiar en el col·legi públic Cervantes i en l'institut Francesc Tàrrega. Va estudiar música en el conservatori Mestre Goterris i ha format part del grup infantil d'Els XIII. Li professa una gran fe a Sant Pasqual, per açò es va casar un dia 17 i en la basílica, amb la seua dona, Patricia.

Va estudiar Administració d'Empreses i és tècnic en Gestió Cultural. Durant la seua etapa com a regidor de l'Ajuntament de Vila-real, on va arribar a ser tinent d'alcalde, va gestionar les delegacions de cultura, educació, joventut i festes. En la següent legislatura, 2011-2015, va ser triat diputat provincial on va ser responsable de les delegacions d'Infraestructures i Cultura. 

És president del Partit Popular de Vila-real des del 2012 i en l'actualitat és també vicesecretari regional de Polítiques Territorials i membre dels consells de direcció del Partit Popular a nivell regional i provincial.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es