Inici

Vila-real comptarà amb una nova Llançadora d'Ocupació per a fomentar la inserció laboral de 20 persones

dimarts, 23 de gener de 2018

III Llançadora d'Ocupació de Vila-real

Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l'Ajuntament de Vila-real renoven la seua col·laboració per a impulsar al març la III Llançadora d'Ocupació de la ciutat. Per a això, compten de nou amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES.

La III Llançadora d'Ocupació de Vila-real començarà a funcionar al març i servirà per a ajudar 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a això, no es trobaran soles, sinó que comptaran amb l'ajuda i orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrits com a demandants d'ocupació. Si les 20 places no es cobreixen amb perfils d'aquestes edats, es reserva la possibilitat que cinc puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys.

Podran apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu (ESO, formació professional, batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

Les persones que resulten seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat duran a terme diverses activitats per a optimitzar la cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes d'ocupabilitat i visites a empreses.

"La Llançadora no és un mer curs per a actualitzar el currículum. Tampoc és una agència de col·locació on donem treball als participants. És un programa intensiu de cinc mesos per ajudar a persones aturades a activar i optimitzar la cerca de treball en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial", expliquen des de Fundació Santa María la Real.

"Les llançadores són un projecte il·lusionant i innovador en el seu enfocament i en la seua aposta per entendre el treball col·lectiu com una manera de superar la situació de desocupació. Des de Fundació Telefònica donem suport a aquesta iniciativa per a ser un agent multiplicador que potencie els seus bons resultats, ajudant a persones aturades a trobar el seu camí laboral", agreguen des de Fundació Telefònica.

En la mateixa línia, el regidor d'Economia, Xavier Ochando, destaca els bons resultats obtinguts en les dues últimes edicions del programa. "Més de la meitat dels usuaris de les llançadores van aconseguir inserir-se en el mercat laboral abans fins i tot de concloure els programes. Però el més important és que tots ells han millorat les seues competències i multiplicat les seues oportunitats", argumenta l'edil.

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer de 2018 per a inscriure's a través de la web de Llançadores o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en el Registre General de l'Ajuntament de Vila-real, en horari de 8 a 14 hores. També podran consultar informació addicional en el telèfon 964 547 000.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

III Llançadora d'Ocupació de Vila-real _1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es