Inici

La Guia Esportiva 2018-2019 supera les 14.000 places per a socis i incorpora noves activitats a la programació anual

dimarts, 17 de juliol de 2018

17-07-2018 Guia esportiva

La campanya esportiva 2018-2019 compta enguany amb 14.485 places, entre les activitats dirigides per a xiquets, adults i majors, lligues locals, esport escolar i socis del Servei Municipal d'Esports (SME). El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha destacat que la nova Guia Esportiva "va a més cada any i dóna fe de la vida i l'oferta esportiva que ofereix la Ciutat de la Salut i l'Esport".

"Hem millorat la guia anterior, amb noves activitats i propostes per a donar resposta a totes les demandes i amb la convocatòria de més de 14.000 places, queda demostrat l'esforç realitzat des d'aquest Ajuntament i els tècnics municipals perquè així siga", explica. D'aquestes places -1.500 més que fa un any-, 7.000 són per als socis -1.000 més que en l'edició anterior- i 3.025 són per a xiquets i joves. A aquestes se sumen 475 de fitness, 2.405 per a les lligues locals, 510 per a persones grans i 108 per a activitats grupals (44 en horari de matí i 64 de vesprada). "A més, tots els socis compten amb 62 classes a la setmana que poden triar en qualsevol dels 11 gimnasos de la ciutat amb conveni (tres més que fa un any) per a assistir a classes guiades i practicar esport", afig l'edil, que destaca la col·laboració pública i privada amb els gimnasos i recintes esportius de la ciutat.

"Malgrat tot açò, seguim sent la ciutat amb les taxes més barates, ja que per 136 euros, un adult pot gaudir de les tres piscines (Yurema Requena, el Centre de Tecnificació Esportiva i la d'estiu) a més de les instal·lacions del Club de Tennis, els gimnasos de la ciutat amb conveni i nombrosos serveis, cosa que fa d'aquesta una oferta àmplia, variada i pública", manifesta l'edil d'Esports.

Per la seua banda, el cap de l'SME, José Ramón Cantavella, assenyala que "aquesta guia demostra que Vila-real és la ciutat amb l'oferta pública d'activitats més gran de la Comunitat Valenciana quant a nombre d'habitants, ja que ofereix prop de 15.000 places per a una mica més de 50.000 habitants".

Entre les novetats d'enguany destaquen la recuperació de l'Escola Municipal de Natació Adaptada, un programa de fitness per a joves, un altre per a adults que vulguen mantenir-se en forma, un paquet de salut i benestar físic que, de la mà de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) es dirigeix a pacients en tractament oncològic, i una activitat específica de fitness postpart per a practicar amb bebés.

La campanya 2018-2019 obrirà el període de noves inscripcions el pròxim 28 de agost. Fins al dia 7 de setembre podran formalitzar-se les preinscripcions tant en línia com de manera presencial; l'11 de setembre tindrà lloc el sorteig i l'assignació automàtica de places, que hauran de confirmar-se el 17 de setembre. En aquesta nova temporada, l'SME mantenen preus i els descomptes per a veïns amb el Carnet Jove, famílies nombroses, parats de més de dos anys de durada, pensionistes, discapacitats i usuaris dels Serveis Socials municipals.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es