Inici

La piscina del Termet reobri aquest cap de setmana i permetrà el bany lliure amb cita prèvia i horari limitat

tornar Imprimir

dilluns, 14 de juny de 2021

Sala de premsa, Esports

Piscina del Termet

La piscina del Termet reobri aquest cap de setmana i permetrà el bany lliure amb cita prèvia i horari limitat

La piscina del Termet obrirà les seues portes aquest dissabte 19 de juny per a donar servei a clubs, activitats i socis del Servei Municipal d'Esports i usuaris en general durant aquest estiu. L'SME ultima el protocol especial per al funcionament d'aquesta instal·lació esportiva, que l'any passat només es va obrir per a clubs, esportistes i natació de socis. "En el marc de la desescalada i en vista de la bona evolució de la pandèmia, aquest estiu podem tornar a obrir la piscina del Termet al bany lliure, tant de socis com de públic en general, encara que amb cita prèvia i amb horari restringit i temps i aforament limitats, ja que és imprescindible complir els protocols de prevenció", ha assegurat el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo.

L'edil ha detallat que amb l'obertura de la piscina d'estiu, l'SME procedirà a tancar temporalment les piscines del Centre de Tecnificació Esportiva i d'Aigua-salut, de manera que es derivaran a les instal·lacions del Termet tant els entrenaments de clubs com els cursos de l'Estiu Actiu, l'Escola Esportiva i la natació per a socis, a més a més es podrà practicar el bany lliure amb una sèrie de limitacions establides per a garantir la seguretat sanitària.

D'aquesta manera, respecte al bany lliure, l'horari fixat pel Servei Municipal d'Esports és de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia. En el cas dels socis de l'SME poden fer-ho a través de l'aplicació Deporsite, que ja utilitzen habitualment per a la reserva de classes, i l'accés serà gratuït; les persones que no siguen sòcies de l'SME hauran d'utilitzar la plataforma de cita prèvia del Departament d'Atenció i Tràmits, a través del web municipal, on podran reservar també les entrades, que s'abonaran en el moment d'accedir a la piscina, a un preu de 2 euros per als majors de 14 anys i 1 euro per als menors de 14 anys. Les persones amb dificultats d'accés a internet podran sol·licitar la cita prèvia de manera presencial a les oficines de l'SME, situades a la piscina Yurema Requena, en horari de 7.00 a 21.00 hores, de dilluns a divendres.

Serralvo ha incidit en què l'aforament estarà limitat en totes les activitats que es duguen a terme a la piscina del Termet i ha avançat que "si durant l'estiu, se suavitzen les restriccions per l'avanç de la vacunació, estudiarem la possibilitat de flexibilitzar aquestes mesures".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es