Inici

Vila-real impulsa un nou Taller d'Ocupació per a donar una oportunitat a 36 persones amb una subvenció de 800.000 euros

dimarts, 16 de gener de 2024

L'Ajuntament de Vila-real, en la seua aposta per la generació d'oportunitats laborals, ha iniciat una nova edició del Taller d'Ocupació que oferirà formació i un lloc de treball a 30 alumnes-treballadors, a més d'altres sis persones que conformen l'equip directiu i docent. Aquest nou Taller d'Ocupació, que s'ha iniciat aquesta mateixa setmana, compta amb una subvenció de 798.721 euros de la Generalitat Valenciana aconseguida pel Departament d'Economia de l'Ajuntament, i es desenvoluparà durant aquest any.

Després del bon acolliment de l'edició de 2023, el consistori ha apostat de nou per les especialitats d'Atenció sociosanitària, Agricultura i Jardineria, amb 10 participants per cadascuna d'elles. De fet, en la clausura de la passada edició del Taller d'Ocupació, l'alcalde i responsable de l'àrea d'Economia, José Benlloch, va destacar les oportunitats que brinda aquest programa d'ocupació per a la integració tant laboral com social dels participants i en concret va remarcar que aquestes tres especialitats formatives "són àrees fonamentals en la nova Vila-real del segle XXI que estem construint entre tots i totes".

Així, els participants en el mòdul d'Atenció sociosanitària duran a terme la seua formació pràctica en la residència de la tercera edat Verge de Gràcia; el mòdul d'Agricultura, que contempla estudis sobre cultius ecològics, es desenvoluparà en els terrenys de l'estació experimental agrària de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) de Vila-real, i finalment, en el cas del mòdul de Jardineria, duran a terme diferents projectes d'enjardinament i millora al Termet.

Quant a l'equip directiu i personal docent, el Taller d'Ocupació compta amb sis persones: un director/a, un auxiliar, un docent per cadascuna de les especialitats i un docent de suport.

Amb aquesta nova convocatòria del Taller d'Ocupació, l'Ajuntament de Vila-real reforça el seu compromís amb la creació d'oportunitats a través dels plans d'ocupació, que des de 2011 s'ha traduït en una inversió de més de 12 milions d'euros i més de 1.000 beneficiaris.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es