Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

Campanya "Eliminant barreres VII"

dimarts, 18 de gener de 2011

Aquesta campanya serÓ duta a terme per la Unitat de TrÓnsit de la Policia Local de Vila-real del 13 al 31 de gener de 2011.

La campanya "Eliminant barreres VII" no Ús una campanya a´llada, sinˇ que es tracta d'un procÚs de continu´tat iniciat l'any 2003, en el qual la Regidoria de Policia Local va mostrar el seu suport i solidaritat a aquest grup de persones amb mobilitat redu´da amb la finalitat de fer-los molt mÚs fÓcil la seua vida diÓria i facilitar-los els desplašaments per la nostra ciutat.

Aquesta campanya es realitza, com ja Ús habitual, amb la colĚlaboraciˇ de l'associaciˇ local de persones discapacitades ACUDIM, sota la presidŔncia de Fina Mora.

L'actuaciˇ policial incidirÓ en actuacions com ara estacionaments en rampes de discapacitats, estacionaments incorrectes en llocs reservats per a persones discapacitades i estacionaments en passos de vianants, etc

En aquesta campanya, s'insistirÓ de manera especial en la utilitzaciˇ correcta de la targeta en persones discapacitades, en aplicaciˇ de la norma auton˛mica.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es