Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Les Mestresses de Casa gaudiran des d'avui d'una nova seu social

dimecres, 16 de febrer de 2011

Les Mestresses de Casa gaudiran des d'avui d'una nova seu social

L'alcalde de Vila-real, Juan José Rubert, lliurarà aquesta vesprada, a les 17 hores, les claus de la nova seu de l'Associació de Mestresses de Casa a la seua presidenta, Conchita Ibáñez. L'immoble està situat en el Passeig de l'Estació, en una zona molt pròxima al centre de la ciutat, i disposa de prop de 180 metres quadrats, la qual cosa permetrà que aquest col·lectiu, format per més de mil dones, desenvolupe les seues activitats en millors condicions que fins al moment.

Com apuntava la seua presidenta durant l'última visita a les obres, "fins ara les reunions i tallers es realitzaven de manera itinerant en diversos espais, per la qual cosa és magnífic poder gaudir d'un local com aquest, que ens ofereix nous i millors mitjans per a desenvolupar les nostres activitats"

Atenent a les necessitats d'aquest col·lectiu, la nova seu de les Mestresses de Casa disposa d'una zona de cuina, completament equipada; una sala àmplia per a l'associació, tant per a les reunions dels seus components com per a l'elaboració dels tallers; així com un despatx per a guardar aquell material que consideren oportú.

Compromís complit
"Avui complirem un dels compromisos adquirits per aquest equip de govern. Dotar les mestresses de casa d'un local d'acord amb les seues necessitats, lluny de quedar-se en una promesa, és ja una realitat. Aquesta associació fa un treball encomiable amb els seus tallers i cursos, per la qual cosa espere que gaudesquen de les possibilitats que els ofereix aquest nou espai", ha apuntat Rubert.

Galeria multimèdia

Imatges

Las Amas de Casa disfrutarán desde hoy de una nueva sede social_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es