Inici

Samuel Vicent guanya el II Certamen de Fotografia Digital amb una contraposició del parany i el circ

tornar Imprimir

dimarts, 22 de febrer de 2011

Noves tecnologies

Samuel Vicent guanya el II Certamen de Fotografia Digital amb una contraposició del parany i el circ

Samuel Vicent guanya el II Certamen de Fotografia Digital amb una contraposició del parany i el circ

El regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vila-real, Juan Luis Fabregat, ha donat a conéixer aquest matí el nom dels tres guanyadors de la segona edició del Concurs de Fotografia Digital Ciutat de Vila-real, impulsat per aquesta delegació. Samuel Vicent Pitarch ha obtingut el primer premi amb l'obra Monument al parany i vistes del circ, en la qual es contraposen els escenaris en què es desenvolupen aquestes dues activitats, un parany i un envelat de circ. Rubén Poré Castellar, amb una fotografia del molí de Tatxes, i Javier Carda Monzonís, amb una imatge nocturna de la plaça Major, han sigut mereixedors del segon i el tercer premi, respectivament.

Fabregat ha assenyalat que han sigut més de 60 els treballs rebuts i que a partir d'avui romandran exposats en la pàgina web de l'ajuntament de la ciutat (www.vila-real.es). Cal recordar que un altre dels objectius d'aquest concurs és difondre l'ús de la carpeta ciutadana i el certificat digital entre els veïns, per la qual cosa les fotografies havien de presentar-se també a través d'aquest servei.

El lliurament de premis (un val en material fotogràfic per valor de 500, 350 i 150 euros, respectivament) ha tingut lloc aquest matí, en el qual han participat, amb el regidor de l'àrea, l'alcalde de la ciutat, Juan José Rubert, qui ha destacat la qualitat de les obres presentades i ha agraït el treball del Jurat, que en aquesta ocasió ha estat format pel mateix regidor de Noves Tecnologies, una tècnica d'aquest departament, una tècnica de la Regidoria de Museus, el president de l'Associació Sarthou Carreres i un fotògraf professional.

Enllaç: Acta del II Concurs de fotografia digital Ciutat de Vila-real

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es