Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

"Subjecta't a la vida, fes clic"

dimecres, 28 de setembre de 2011

CAMPANYA:

"SUBJECTA'T A LA VIDA, FES CLIC" 

- Del 3 al 14 d'octubre de 2011

Lloc: plaça Major i sala de formació de Serveis Socials

- Els horaris en la plaça Major seran de 10 a 13 i de 17 a 19 hores

La campanya consisteix en 5 accions:

1.- Dies 4 i 5 d'octubre de 2011: exposició de 2 vehicles sinistrats ala plaça Major, en cada un d'ells hi haurà un faristol amb una llegenda explicativa del que li ha succeit. Com a mesura de seguretat, el perímetre d'aquests vehicles estarà delimitat per cinta separadora. En aquest acte estaran present membres de l'associació Ateneu de Castelló que informaran els assistents, al mateix temps que lliuraran tríptics confeccionats per a l'ocasió. Paral·lelament a aquest acte, es projectaran imatges / vídeo sobre l'ús del cinturó i els sistemes de retenció infantil. L'horari serà de 10 a 13 i de 17 a 19 hores.

2.- Dies 6 i 7 d'octubre de 2011: col·locació d'un simulador de bolc amb cinturó de seguretat, en el qual podràs experimentar l'experiència de bolcar i les seues conseqüències respecte del cinturó de seguretat. La seua col·locació serà al costat dels vehicles sinistrats a la plaça Major. L'accés al simulador serà per a majors de 18 anys. Paral·lelament a aquest acte, es projectaran imatges / vídeo sobre l'ús del cinturó i els sistemes de retenció infantil. L'horari serà de 10 a 13 i de 17 a 19 hores.

3.- Del 3 al 14 d'octubre de 2011: es durà a terme per part de la Policia Local una campanya de trànsit que portarà per nom "Subjecta't a la vida, fes clic". En aquesta campanya, s'incidirà en dos aspectes principals: el fet de no portar el cinturó de seguretat i el SRI (Sistema de Retenció Infantil). Per part de la Policia Local es lliuraran tríptics de la campanya als conductors.

4.- El dia 13 d'octubre de 2011, de 17 a 19.30 hores, tindrà lloc una acció formativa en la sala de formació de Serveis Socials de Vila-real, dirigida a policies, que portarà per nom: "Subjecta't a la vida, fes clic", amb els aspectes següents:

TAULA REDONA

"SUBJECTA'T A LA VIDA, FES CLIC"

(Ús del cinturó de seguretat i SRI)

Aquesta taula redona s'inclou dins de la campanya organitzada per la Policia Local de Vila-real que porta per títol: "Subjecta't a la vida, fes clic".

DIA: 13 d'octubre de 2011

HORARI: de 17.00 a 19.30 hores

LLOC: sala d'actes de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia

MODERADOR: José Ramón Nieto Roda, intendent general, cap de la Policia Local de Vila-real

PARTIPANTES:

- Sr. José Félix FuentesGarcía, oficial de l'àrea de Seguretat Viària de la Policia Local de Vila-real: "El cinturón de seguridad i los sistemes de retención infantil, aspectos legales"

- Sr. José Manuel Simarro García, especialista en estrés laboral i auditor soci laboral: "El impacto del estrés laboral sobre los accidentes de tráfico y la conducción"

- Sr. Carlos Egüen Sevillano, membre d'Ateneu Castelló: "...¿Y después del accidente?..."

- Sr. Francisco Canes Doménech, president nacional de l'associació DIA: "Las campañas de tráfico, su impacto. Asesoramiento a las víctimas"

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Sujetáte a la vida, haz click
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià


Continguts relacionats

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es