Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana reuneix les associacions per avançar en els pressupostos participatius

dilluns, 14 de novembre de 2011

Participació Ciutadana reuneix les associacions per avançar en els pressupostos participatius_2

L'Ajuntament de Vila-real ha reunit a l' Espai Jove les associacions de la ciutat per a participar en el primer Fòrum de Pressupostos Participatius i que ha significat una primera presa de contacte per assentar les bases dels futurs pressupostos partiticipatius, però també per recollir les propostes i sugeriments de les entitats ciutadanes.

És la primera vegada que es fa un acte d'aquestes característiques en la ciutat. Amb una clara voluntat i creença en la participació i la importància d`escoltar les necessitats i demandes dels ciutadans vila-realencs, aquesta primera trobada ha estat convocada pel regidor de Participació Ciutadana, Xavi Ochando i presidida per l' alcalde de Vila-real, José Benlloch. Després d'unes primeres paraules d'agraïment, tant per part del regidor com per part de l' alcalde, els tècnics han explicat a tots els assistents en què consiteixen els pressupostos participatius, com es poden portar a terme i què és el que significa arribar a un consens i a una democràcia participativa.

Galeria multimèdia

Imatges

Participació Ciutadana reuneix les associacions per avançar en els pressupostos participatius_1 Participació Ciutadana reuneix les associacions per avançar en els pressupostos participatius
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es