Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

El dispositiu policial de Santa Caterina intervé 730 productes il·legals en una fira multitudinària i sense incidents

diumenge, 4 de desembre de 2011

El dispositiu policial de Santa Caterina intervé 730 productes il·legals en una fira multitudinària i sense incidents

La Policia Local de Vila-real ha intervingut 730 productes de venda prohibida durant la Fira de Santa Caterina celebrada diumenge 27 de novembre. La majoria d'aquests productes corresponen a cd i dvd falsificats, així com pistoles de joguet simulades i altres productes. A més del material intervingut, durant tota la jornada es van produir un total de 27 denúncies. Tant el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, com el responsable de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla, han valorat molt satisfactòriament el transcurs de la tradicional fira vila-realenca per la qual s'estima que, al llarg de tota la jornada, van passar més de 100.000 persones.

Batalla ha destacat sobretot l'absència d'incidents destacables de la fira i la gran afluència de visitants rebuda pels 260 llocs de productes típics, com ara joguets, pessebres, alimentació o torrons, instal·lats en la plaça Major i carrers Major Sant Doménech, Raval del Carme, Josep Ramon Batalla, Penitència i Hospital. En aquest sentit, els responsables municipals han agraït el treball realitzat pel dispositiu especial de Santa Caterina, format per una trentena de persones, per garantir que la jornada de fira transcorreguera "amb absoluta normalitat".

Quant a les actuacions policials, es van realitzar set denúncies per incomplir l'ordenança municipal per no tenir autorització municipal; nou per infringir la Llei de consumidors i usuaris per posar a la venda armes simulades prohibides; quatre per venda d'alcohol en la via pública; una per infringir la Llei d'estrangeria i sis més per vulnerar la Llei de protecció de la seguretat ciutadana, quatre d'elles per alteracions de l'ordre públic. Precisament per una falta contra l'ordre públic es va tramitar l'única diligència judicial que es va registrar durant la jornada del diumenge. Pel que fa als productes intervinguts durant l'operatiu especial, s'han confiscat 292 cd falsificats; 219 dvd també falsificats; 150 pistoles simulades i 69 més d'un altre tipus materials.

Per garantir el desenvolupament sense incidències de la fira, la Policia Local va comptar amb la participació de la Unitat de Resposta Policial (URP) i de la Unitat de Control de Consum i Establiments (Uceco), especialitzades en seguretat ciutadana i consum.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es