Inici

Concurs de Convivència a les Aules 2011

dijous, 15 de desembre de 2011

El dia 13 de desembre, tal i com estava previst en les bases, hem fet la selecció del treball guanyador del concurs de Convivència a les Aules, que coordinen la Policia Local i la Regidoria d'Educació. Un any més, les educadores i orientadores de tots els centres implicats, els IES i col·legis de secundària de Vila-real, en total 8, s'han reunit a la Casa dels Mundina, juntament amb l'educadora Lourdes Soler, la inspectora Rosa Ana Gallardo Campos i la regidora d'Educació Rosario Royo.

Cal destacar que tots els centres de la nostra ciutat han aportat treballs i que l'alumnat al qual va dirigit el concurs és de 1r d'ESO (12 anys), que és la població a qui es dirigeixen els tallers i tot el projecte. Enguany, com a novetat, s'ha tornat a instaurar el premi amb què vam començar fa 8 edicions, ja que aquesta és la 8a campanya, i consisteix en un viatge a Port Aventura de cap de setmana per a tres persones (el guanyador/a i els seus pare/mare). El lliurament es farà oficialment dilluns que ve a les 9.30 hores a la sala de plens de l'Ajuntament, on tots els/les participants rebran un diploma acreditatiu de la seua participació.

En total, han participat 84 xiquets i xiquetes de Vila-real i aquesta bona participació ens anima a seguir amb la campanya perquè entenem que la inquietud existeix així com l'esperança que aquest projecte conjunt de convivència triomfe.

La guanyadora del concurs d'enguany és l'alumna LUCÍA LÓPEZ SORIA, del col·legi Verge del Carme (Carmelites).

Finalistes: 2n premi per a David Flores Pradillas, de l'IES MIRALCAMP, i 3r premi per a Edina Zhu Lin de l'IES TÀRREGA.

Enhorabona a tots i totes perquè la participació és guanyar i, en aquest cas, la frase no és un tòpic, perquè els nostres xiquets i xiquetes reben el premi d'haver treballat en valors i actituds, i fomentar la seua reflexió i pensament crític.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Concurso Convivencia en las Aulas 2011
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es