Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

Campanya de control del transport escolar i de menors 2012

dijous, 19 de gener de 2012

Del 23 al 31 de gener de 2012

Es portarà a terme per la Unitat de Trànsit de la Policia Local de Vila-real

Aquesta campanya consistirà en la inspecció d'aquells vehicles dedicats al transport d'escolars i menors dins del nostre terme municipal.

Amb aquesta campanya pretenem garantir la seguretat dels nostres escolars pel que fa al transport anada/tornada al centre escolar.

Una part important d'aquesta campanya farà referència a la inspecció dels vehicles de la classe M1, fonamentalment guarderia, els quals són bastant nombrosos en la nostra ciutat.

El primer control, de caràcter administratiu, consisteix a comprovar que les autoritzacions i els documents que han de tenir aquests vehicles siguen els correctes per a la prestació del servei. Posteriorment, els agents verificaran que les condicions tècniques i elements de seguretat del vehicle són els que exigeix la normativa, així com els requisits especials que ha de complir el conductor, com són el permís de conducció o els temps de conducció i descans.

La iniciativa s'emmarca dins les campanyes que la Policia Local realitza periòdicament per tal de vetlar perquè els menors que utilitzen aquest mitjà de transport per a acudir al col·legi ho facen de manera segura, a més de ser una de les accions amb les quals la Policia Local de Vila-real s'ha compromés dins la Carta Europea de Seguritat Viària.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es