Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

El 24é Aplec de Temps Lliure obri la preinscripció al maig per animar l'estiu de 400 xiquetes i xiquets de Vila-real

dimecres, 25 d'abril de 2012

Aplec Vila-real BANNER

Els col·legis Concepció Arenal i Cervantes acolliran enguany les activitats, que tindran lloc en dos torns del 2 al 13 i del 16 al 27 de juliol. La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real prepara una nova edició de l'Aplec Municipal de Temps Lliure, que tindrà lloc durant el mes de juliol en dos torns i per a un total de 400 xiquets i xiquetes menors de 16 anys. Les preinscripcions per poder participar a l'Aplec s'obriran el dia 1 de maig a través de la Carpeta Ciutadana del portal web municipal i es prolongaran fins a l'1 de juny.

La 24a edició de l'Aplec Municipal de Temps Lliure tindrà lloc del 2 al 13 de juliol en primer torn i del 16 al 27 de juliol en segon torn en les instal·lacions del col·legi Concepció Arenal i el col·legi Cervantes. L'Aplec consisteix en divertides activitats com ara tallers creatius, jocs esportius, excursions o gimcanes, amb les quals es pretén donar continuïtat a l'activitat educativa dels xiquets amb caràcter lúdic al mateix temps que es possibilita la compaginació de la vida laboral de moltes famílies de la ciutat.

 El preu per a participar en la iniciativa és de 20 euros, si bé, atenent a la situació econòmica que travessen moltes llars, des de la Regidoria de Serveis Socials s'ofereixen tarifes reduïdes que assoleixen el 50% per a les famílies nombroses o aquelles en què un dels pares o tutors estiga en situació de desocupació per un temps superior a un any, a més d'aquelles persones amb discapacitat a partir del 33%. En el cas de les famílies en què un dels pares estiga més d'un any en desocupació sense percebre prestació ni subsidi la tarifa és completament gratuïta, igual que succeeix en els casos de dones víctimes de violència de gènere o persones incloses en programes d'ajuda, rehabilitació o reinserció social, a proposta dels Serveis Socials municipals.

La preinscripció podrà realitzar-se per Internet de l'1 de maig a l'1 de juny i de manera presencial, en el Centre Social, del 28 de maig a l'1 de juny. El dilluns 4 de juny es procedirà al sorteig de les places entre tots els preinscrits i l'11 de juny es publicarà el llistat de xiquetes i xiquets admesos en el 24é Aplec de Temps Lliure i la llista d'espera per a poder participar en la iniciativa. Després del període de matriculació, el dilluns 25 de juny es farà pública la llista definitiva.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Aplec Vila-real 2012
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Enllaç: Inscripció a Aplec d'estiu

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es