Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local formarà part del comité col·laborador en la VIII Conferència Internacional del Wold Mediation Forum

dilluns, 30 d'abril de 2012

Vila-real participarà activament en la VIII Conferència Internacional del Wold Mediation Forum i ho farà de la mà de la inspectora de la Policia Local, Rosa Ana Gallardo Campos, qui formarà part del comité col·laborador de l'organització. "La nostra participació està justificada per l'experiència adquirida i el treball que duem realitzant durant tots aquests anys en matèria de mediació" ha assenyalat la inspectora. Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha destacat que Vila-real s'ha convertit, en un model de referència, en l'àmbit internacional i per aquest motiu serà també copatrocinadora del citat esdeveniment.

Segons Gallardo "la participació en aquesta conferència té a veure amb la nostra aposta per resoldre qualsevol tipus de conflicte en condicions pacífiques" i ha afegit que "en ple segle XXI cal seguir insistint que sempre és millor cooperar per a construir que cooperar per a destruir". La inspectora de la Policia Local ha argumentat que amb la cooperació s'arriben a millors resultats no només des d'un punt de vista ètic sinó sobretot "des de l'eficàcia". "Si les parts es posen d'acord a cooperar per a resoldre un problema s'aconsegueixen unes solucions que resulten mútuament satisfactòries i, sens dubte, molt millors" ha destacat Gallardo.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha recordat que és responsabilitat dels poders públics "fomentar la mediació i la solidaritat com a valor de base de convivència i coherència social" i ha manifestat que "el millor mecanisme per a assegurar l'enfortiment democràtic passa pel reforçament del llaç entre ciutadans i institucions per a resoldre qualsevol conflicte". Per a l'edil, una de les institucions més importants en aquest sentit és la Policia Local i ha destacat que "una participació tan activa en aquest esdeveniment mundial ha de redundar i repercutir necessàriament en la qualitat del servei que presta la Policia Local de Vila-real a la ciutadania".

La VIII Conferència Internacional del Wold Mediation Forum se celebrarà del 18 al 21 d'octubre a València.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es