Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La campanya d'educaciˇ viÓria de la Policia Local arriba a prop de 3.000 alumnes de Vila-real en el seu 25Ú aniversari

dimarts, 5 de juny de 2012

La campanya d'Educaciˇ ViÓria de la Policia Local arriba a prop de 3.000 alumnes de Vila-real en el seu 25Ŕ aniversari

Prop de 3.000 alumnes de tots els centres educatius de Vila-real han participat aquest curs en la 25a campanya d'educaciˇ viÓria, realitzada per la Policia Local del 3 d'octubre al 25 de maig. La campanya s'ha desenvolupat en tots els cicles educatius, el centre d'educaciˇ especial La Panderola i l'Escola de Persones Adultes, que s'ha incorporat enguany a la campanya. En total, han estat 2.931 els alumnes que han participat en el programa, dels quals 1.234 han realitzat prÓctiques en el parc infantil de trÓnsit de Vila-real.

Els regidors de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i Educaciˇ, Rosario Royo, acompanyats del responsable de la campanya d'educaciˇ viÓria, l'inspector de la Policia Local, JosÚ Luis de Llago, han fet balanš del programa d'enguany, en el qual, sota el lema 'Educaciˇ viÓria, 25 anys amb tu', s'ha volgut commemorar els 25 anys que es desenvolupa la campanya formativa, des de la seua implantaciˇ pionera en l'any 1987, amb nomÚs 962 alumnes. "La vocaciˇ formativa i la importÓncia que des de fa 25 anys li ha donat la Policia Local a la formaciˇ en matŔria de circulaciˇ i trÓnsit per als nostres xiquets i adolescents ha convertit el cos municipal de Policia en un referent en qŘestions d'educaciˇ viÓria, amb el reconeixement d'altres cossos policials i sobretot de la societat vila-realenca", assenyala Serralvo. En la mateixa lÝnia, la regidora d'Educaciˇ ha destacat que "la participaciˇ de Vila-real en la xarxa de ciutats educadores comporta un treball conjunt i de colĚlaboraciˇ entre tots els agents i entitats que formen part de la societat local i, en aquest sentit, el paper que juga la nostra Policia Local en la formaciˇ dels nostres xiquets i tambÚ dels majors, a travÚs de programes com aquest d'educaciˇ viÓria, Ús fonamental".

En aquesta lÝnia, l'inspector De Llago ha destacat que "l'educaciˇ viÓria Ús, sobretot, educaciˇ". "L'objectiu fonamental continua sent mentalitzar tots els ciutadans i ciutadanes de Vila-real de la importÓncia que tÚ circular correctament per les vies p˙bliques per a evitar els accidents i la seua gravetat", afegeix el responsable de la campanya, la realitzaciˇ de la qual Ús possible grÓcies a la colĚlaboraciˇ de 30 agents de la Policia Local.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es