Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular obri el període d'inscripcions amb 44 cursos i més de 700 places

tornar Imprimir

dijous, 6 de setembre de 2012

Sala de premsa, Educació

La Universitat Popular obri el període d'inscripcions amb 44 cursos i més de 700 places

La Universitat Popular de Vila-real ha obert aquesta setmana el termini d'incripcions per a la 54a campanya, amb una àmplia oferta de cursos i tallers per a atendre la demanda i les necessitats formatives dels vila-realencs en tot tipus d'àmbits. Del 3 a l'11 de setembre es poden tramitar les sol·licituds a través de la pàgina web municipal, mentre que els dies 7, 10 i 11 s'obriran les inscripcions presencials. Per a aquesta campanya s'ha preparat una programació amb un total de 44 cursos i prop de 700 places formatives, que suposen un increment del 75% respecte a les places oferides en l'anterior campanya.

La programació d'aquesta nova campanya, que es desenvoluparà del 24 de setembre al 21 de desembre i finalitzarà amb una exposició dels treballs de l'alumnat, s'estructura en quatre àrees principals: Benestar, amb tallers com el d'habilitats assertives de comunicació, musicoteràpia o intel·ligència emocional, per a aprendre a fer front a situacions emocionals difícils com el dol i afrontar els canvis. Artesania i Artística, l'àrea més nombrosa, amb cursos de pintura, tapissos, restauració de mobles o costura. Humanística, amb un taller d'escriptura creativa i un altre de música clàssica o una activitat d'acostament a la història i el medi local. Tècnica, on, a més dels tres grups d'informàtica, s'ha programat un taller documental de creació col·lectiva en el qual els alumnes aprendran tècniques de recopilació documental per a crear un audiovisual sobre algun aspecte de la història del municipi.

Les classes s'impartiran en diferents espais del municipi, per a la qual cosa es compta amb la col·laboració de l'institut Francesc Tàrrega, les associacions de veïns El Pilar i L'Hospital, el Viver d'Empreses, on s'instal·larà l'aula d'informàtica, el centre d'Educació Permanent d'Adults, l'Escola Taller, el centre d'educació ambiental El Termet, la Casa dels Mundina i les empreses locals Filigranes, Listelos Ceràmics, el Taller de Sara i la Perruqueria Lorrain.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es