Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Vila-real organitza visites guiades als escolars perquè coneguen els centres bibliotecaris i fomentar la lectura

tornar Imprimir

dijous, 25 d'octubre de 2012

Sala de premsa, Cultura

Vila-real organitza visites guiades als escolars perquè coneguen els centres bibliotecaris i fomentar la lectura

Entorn de la celebració de la 9a campanya "Coneix la Biblioteca" de l'any que ve, dirigida als centres d'educació primària, el Servei Municipal de Biblioteques durà a terme una sèrie d'activitats d'acostament dels xiquets i xiquetes a les biblioteques infantils a través de visites guiades.

La campanya està dirigida a l'alumnat de 1r de primària i cada visita estarà destinada a una classe. La campanya es desenvoluparà des de gener fins a març, en horari de 15.30 a 16.30h, els dilluns a l'agència el Pilar (c/Martí l'Humà, 24), els dimarts a l'agència Solades (c/Solades, 25) i els dimecres a la Biblioteca Infantil (av. Pius XII, 43). En les visites es mostrarà als assistents d'una forma lúdica el funcionament i normes de la biblioteca, la distribució de l'espai bibliotecari, els llibres que posseeix la biblioteca i també els informaran de les activitats d'animació a la lectura que es realitzen al llarg de l'any així com la possibilitat de donar-se d'alta com a socis, amb la corresponent targeta de lector.

Paral·lelament, es narraran contes, hi haurà un espai per a la lliure lectura i s'aconsellarà sobre bibliografia per a cada edat. Per a una millor organització de les visites, s'ha realitzat la següent adscripció de les escoles als centres bibliotecaris: agència de lectura el Pilar (c/Martí l'Humà): Botànic Calduch, Bisbe Pont, Gimeno Barón, Angelina Abad i José Soriano. Agència de lectura Solades (c/Solades): Cervantes, Escultor Ortells, Carmelites i Fundació Flors. Biblioteca Infantil (av. Pius XII): Concepció Arenal, Pasqual Nácher, Consolació, Pius XII i Sarthou Carreres. Amb la finalitat que el servei de Biblioteques puga planificar la mencionada campanya, es poden reservar les dates d'aquestes visites telefonant des del 24 d'octubre fins al 7 de novembre a la Biblioteca Central (964 547 230), en horari de 14 a 20 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es