Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Vila-real organitza visites guiades als escolars perquè coneguen els centres bibliotecaris i fomentar la lectura

dijous, 25 d'octubre de 2012

Entorn de la celebració de la 9a campanya "Coneix la Biblioteca" de l'any que ve, dirigida als centres d'educació primària, el Servei Municipal de Biblioteques durà a terme una sèrie d'activitats d'acostament dels xiquets i xiquetes a les biblioteques infantils a través de visites guiades.

La campanya està dirigida a l'alumnat de 1r de primària i cada visita estarà destinada a una classe. La campanya es desenvoluparà des de gener fins a març, en horari de 15.30 a 16.30h, els dilluns a l'agència el Pilar (c/Martí l'Humà, 24), els dimarts a l'agència Solades (c/Solades, 25) i els dimecres a la Biblioteca Infantil (av. Pius XII, 43). En les visites es mostrarà als assistents d'una forma lúdica el funcionament i normes de la biblioteca, la distribució de l'espai bibliotecari, els llibres que posseeix la biblioteca i també els informaran de les activitats d'animació a la lectura que es realitzen al llarg de l'any així com la possibilitat de donar-se d'alta com a socis, amb la corresponent targeta de lector.

Paral·lelament, es narraran contes, hi haurà un espai per a la lliure lectura i s'aconsellarà sobre bibliografia per a cada edat. Per a una millor organització de les visites, s'ha realitzat la següent adscripció de les escoles als centres bibliotecaris: agència de lectura el Pilar (c/Martí l'Humà): Botànic Calduch, Bisbe Pont, Gimeno Barón, Angelina Abad i José Soriano. Agència de lectura Solades (c/Solades): Cervantes, Escultor Ortells, Carmelites i Fundació Flors. Biblioteca Infantil (av. Pius XII): Concepció Arenal, Pasqual Nácher, Consolació, Pius XII i Sarthou Carreres. Amb la finalitat que el servei de Biblioteques puga planificar la mencionada campanya, es poden reservar les dates d'aquestes visites telefonant des del 24 d'octubre fins al 7 de novembre a la Biblioteca Central (964 547 230), en horari de 14 a 20 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es