Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real vigilarÓ els horts per a evitar i prevenir els robatoris de taronges durant la campanya

diumenge, 9 de desembre de 2012

El Grup Rural de la Policia Local i la Unitat de Resposta Policial portaran a terme fins al dia 30 de desembre una campanya especial de vigilÓncia i prevenciˇ del robatori de taronges al terme municipal de Vila-real.

La campanya incidirÓ en el robatori de clemenules, coincidint amb la campanya de recolĚlecciˇ d'aquesta varietat de cÝtrics, i consistirÓ principalment a comprovar in situ si els treballadors que cullen el fruit als horts estan autoritzats i, si escau, esbrinar l'empresa per a la qual treballen.

Aquests dispositius especials es desplegaran sobretot als accessos a zones d'horts, incidint en els controls a vehicles a diferents punts estratŔgics de les diverses partides del terme municipal. En aquests casos, la campanya controlarÓ l'origen i la destinaciˇ de la mercaderia que transporten els vehicles que duen les taronges des dels camps de cultiu fins als magatzems.

La finalitat d'aquesta nova campanya de prevenciˇ de la Policia Local de Vila-real Ús controlar i identificar el trÓnsit de persones, turismes, furgonetes i camions que accedeixen a zones de les partides Madrigal, Solades, Pla Redˇ, Carinyena i Pinella per a evitar que persones no autoritzades sostraguen cÝtrics en l'Ŕpoca de major intensitat de la campanya agrÝcola.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es