Inici

Lliurament de premis als finalistes del concurs Convivència a les aules

tornar Imprimir

dijous, 20 de desembre de 2012

Sala de premsa, Policia Local

Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules

Lliurament de premis als finalistes del concurs Convivència a les aules

Lliurament de premis als finalistes del concurs Convivència a les aules. És la novena edició d'aquesta campanya que porta a terme la Policia Local de Vila-real i en particular la inspectora Rosana Gallardo amb la voluntat que els estudiants puguen aprofundir en valors com la família, l'amistat, l'escola i en definitiva, el respecte cap a l'altre. Els alumnes de primer d'ESO dels instituts i col·legis de la ciutat per a participar en aquest concurs han de preparar una redacció reflexionant sobre aquests valors i d'altres, com la solidaritat o la compassió que són els que més s'han treballat en aquesta nova edició, a partir de la lectura d'un llibre.

Enguany la campanya porta com a lema: "SOS, m'escoltes?" i el concurs de redacció s'ha fet sobre el llibre El poder de Joel d'Antonio Gargallo Gil. En total 87 xiquets i xiquetes han participat en aquest concurs procedents de l'IES Broch i LLop, Santa Maria, Miralcamp, Fundació Flors, Bisbe Pont, Consolació i Carmelites. Els guanyadors d'aquest concurs han estat: primer premi per a Ivan Vidal Meseguer (Santa Maria); el segon premi per a Judit Ortells Romero (Consolació) i els tercers premis per a Marina Nebot Garcia (Broch i LLop), Samuel Bou Arjona (Flors) i Manuel Escribano Usó (Consolació). El regidor Pasqual Batalla i la regidora Rosario Royo han acompanyat la inspectora Rosana Gallardo en el lliurament d'aquests guardons en un acte que s'ha celebrat a la Casa dels Mundina.

Galeria multimèdia

Imatges

Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules _2 Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules _1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es