Inici

Lliurament de premis als finalistes del concurs Convivència a les aules

dijous, 20 de desembre de 2012

Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules

Lliurament de premis als finalistes del concurs Convivència a les aules. És la novena edició d'aquesta campanya que porta a terme la Policia Local de Vila-real i en particular la inspectora Rosana Gallardo amb la voluntat que els estudiants puguen aprofundir en valors com la família, l'amistat, l'escola i en definitiva, el respecte cap a l'altre. Els alumnes de primer d'ESO dels instituts i col·legis de la ciutat per a participar en aquest concurs han de preparar una redacció reflexionant sobre aquests valors i d'altres, com la solidaritat o la compassió que són els que més s'han treballat en aquesta nova edició, a partir de la lectura d'un llibre.

Enguany la campanya porta com a lema: "SOS, m'escoltes?" i el concurs de redacció s'ha fet sobre el llibre El poder de Joel d'Antonio Gargallo Gil. En total 87 xiquets i xiquetes han participat en aquest concurs procedents de l'IES Broch i LLop, Santa Maria, Miralcamp, Fundació Flors, Bisbe Pont, Consolació i Carmelites. Els guanyadors d'aquest concurs han estat: primer premi per a Ivan Vidal Meseguer (Santa Maria); el segon premi per a Judit Ortells Romero (Consolació) i els tercers premis per a Marina Nebot Garcia (Broch i LLop), Samuel Bou Arjona (Flors) i Manuel Escribano Usó (Consolació). El regidor Pasqual Batalla i la regidora Rosario Royo han acompanyat la inspectora Rosana Gallardo en el lliurament d'aquests guardons en un acte que s'ha celebrat a la Casa dels Mundina.

Galeria multimèdia

Imatges

Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules _2 Entrega de premis als finalistes del Concurs Convivència en les Aules _1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es