Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Biblioteques prepara per al primer trimestre de l'any més de 100 activitats de foment lector

tornar Imprimir

divendres, 4 de gener de 2013

Sala de premsa, Cultura

Biblioteques prepara per al primer trimestre de l'any més de 100 activitats de foment lector_2

Biblioteques prepara per al primer trimestre de l'any més de 100 activitats de foment lector

El departament de Biblioteques de l'Ajuntament de Vila-real ha preparat per al primer trimestre de l'any un ampli ventall d'activitats, amb un total de 102 propostes destinades sobretot a fomentar l'hàbit de la lectura entre els xiquets i les xiquetes vila-realencs. De fet, de les més de 100 activitats programades de gener a març en les biblioteques, 80 estan destinades als xiquets i les xiquetes amb edats compreses entre 1 i 6 anys. Les places disponibles per als diversos tallers de foment lector seran 150 i el període d'inscripció es realitzarà entre el 7 i el 10 de gener; és necessari per a poder inscriure's ser soci de les biblioteques i endur-se llibres en préstec. Les activitats d'animació lectora començaran el dilluns 14 de gener.

Per als més menuts (1 i 2 anys) l'activitat prevista és la Bebeteca denominada Contes i bolquers. Es realitzarà a la Biblioteca Infantil de l'avinguda de Pius XII els dilluns i a l'agència del Pilar, els dijous, ambdós en horari de 17.30 a 18.15 hores. La inscripció es realitzarà també del 7 al 10 de gener.

Els xiquets i les xiquetes un poc més majors, de 2 i 3 anys, podran gaudir de l'activitat Contes en forma, que s'incorpora com a novetat a la programació de 2013 i que consisteix en narracions en relació amb les figures geomètriques amb una dinàmica activa i participativa. Es realitzaran dues sessions a la vesprada (de 17.30 a 18.15 hores i de 18.15 a 19.00 hores), els dimarts a l'agència de les Solades, els dimecres a l'agència del Pilar i els dijous a la Biblioteca Infantil.

I, a més, una vesprada a la setmana (els dilluns, a l'agència del Pilar; els dimarts, a la Biblioteca Infantil de l'avinguda de Pius XII, i els dimecres, a l'agència de les Solades, amb horari de 17.30 a 18.30 hores), en cada centre bibliotecari es portarà a terme el taller de lectura denominat Contes amb sentiments, una altra novetat de la programació de Biblioteques per al nou any dirigida en aquesta ocasió a xiquets i xiquetes de 4 a 5 anys. En aquests Contes amb sentiments, es relacionaran els sentiments dels participants amb els llibres que es poden llegir de la biblioteca.

A aquestes propostes, s'afegirà durant el mes de gener l'activitat Coneix la biblioteca, que consisteix a fer visites guiades als centres bibliotecaris amb els col·legis que prèviament es van inscriure a l'octubre i novembre. En total, s'han previst 22 visites.

Galeria multimèdia

Imatges

Biblioteques prepara per al primer trimestre de l'any més de 100 activitats de foment lector_1 Biblioteques prepara per al primer trimestre de l'any més de 100 activitats de foment lector
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es