Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Participació Ciutadana posa en marxa el disseny i convocatòria del segon Ple Participatiu

dijous, 21 de febrer de 2013

El Consell de Participació Ciutadana posa en marxa el disseny i convocatòria del segon plenari participatiu

El Consell de Participació Ciutadana ha aprovat la creació d'una comissió de treball encarregada de dissenyar i organitzar el segon Ple Participatiu de la història de Vila-real. "Fa temps que demostrem que creiem en la participació i volem seguir avançant en la implicació de la ciutadania en la gestió local i en els mecanismes de participació", ha manifestat el regidor de Participació Ciutadana, Xavi Ochando, qui avança que l'objectiu principal d'aquesta comissió de treball serà "millorar i regular, de la forma més idònia i justa, la participació dels veïns en la política local a través del Ple Participatiu".

A més, el Consell de Participació ha tractat les propostes veïnals que han estat incloses en els pressupostos municipals per a aquest 2013 i el debat al Ple municipal d'una proposta ciutadana plantejada a través d'algunes associacions sobre el paper de cohesió i valors exercits pels avis i àvies i transmesos a les nétes i néts, així com la sol·licitud perquè l'Ajuntament vetle perquè es complesca la protecció d'aquests vincles familiars. "No obstant això, el més significatiu d'aquesta eina de participació no és tant la temàtica de la proposta sinó que serà la primera vegada que es realitze a Vila-real", ha destacat Ochando.

D'altra banda, el regidor ha demanat a les associacions que formen part del Consell de Participació Ciutadana que faciliten les seues dades per a poder ser incloses al web municipal, de manera que les entitats del Consell de Participació tinguen un espai propi en el portal de l'Ajuntament de Vila-real amb l'objectiu de donar a conéixer a la ciutadania el seu objectiu i les activitats, a més de reflectir l'adreça, horari i forma de contactar amb cadascuna d'elles. Una acció que se suma al Pla d'informatització de les associacions veïnals que va posar també en marxa la Regidoria de Participació Ciutadana i on les associacions veïnals ja compten amb el seu propi espai en la pàgina web municipal.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es