Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

La Biblioteca programa 55 activitats infantils d'animació a la lectura per als mesos d'abril i maig

diumenge, 10 de març de 2013

El departament de Biblioteques ha programat 55 tallers d'animació lectora per als mesos d'abril i maig destinats als xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 1 i 6 anys. Els tallers d'animació lectora començaran en els centres bibliotecaris el dilluns 8 d'abril, a partir de les 17.30 hores, i seran, segons les edats, Contes i bolquers, Contes en forma i Contes amb sentiments. Totes les persones interessades ja poden passar a arreplegar la informació per la Biblioteca infantil de l'avinguda de Pius XII o per les agències del barri del Pilar o del carrer de Solades, o consultar-la per Internet.

Les places disponibles per als diversos tallers de foment lector seran 170 i el període d'inscripció serà del 20 al 27 de març. Per a poder assistir continua sent necessari ser soci lector de les biblioteques i reunir lectopunts a partir dels préstecs dels llibres.

Però de moment, i pel que fa al mes de març, l'activitat més immediata està prevista per al dia 21, Dia Mundial de la Poesia, una jornada en la qual les biblioteques infantils han decidit programar una sèrie d'activitats centrades en aquest important gènere literari. En aquest sentit es donaran a conéixer els llibres de poesia de cada centre amb una guia de lectura i una exposició dels llibres seleccionats per a dur-se en préstec. També es confeccionaran i regalaran punts de llibre de poesies infantils i, en la Biblioteca Central, de destacats poetes.

Durant aquest mes de març continuarà també en marxa el programa Coneix la biblioteca, que consisteix a realitzar visites guiades als centres bibliotecaris i una activitat de formació d'usuaris lectors amb els col·legis que prèviament es van inscriure a l'octubre i novembre.

La pàgina web de Biblioteques http://www.bibliotecaspublicas.es/vila-real/ presentarà diversos continguts, dels quals destaquen la secció Dossiers vila-realencs amb articles aquest mes sobre el centenari de la revista Azul y Blanco i del naixement del pare Pascual Rambla Gil, religiós i escriptor, autor d'una cèlebre biografia sobre sant Pasqual Baylón.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es