Inici -> Àrees -> Proximitat -> L'alcalde al barri -> Visites de l'alcalde al barri

La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada l'Ajuntament al barri de Sant Ferran

dimecres, 13 de març de 2013

La campanya 'L'alcalde al barri trasllada l'Ajuntament al barri de Sant Ferran_5

La campanya 'L'alcalde al barri' ha traslladat durant tot un dia l'Ajuntament i, en particular, el despatx d'Alcaldia fins al barri de Sant Ferran. El primer edil, José Benlloch, acompanyat dels regidors de Proximitat, Sabina Escrig; i Participació Ciutadana, Xavier Ochando, així com altres membres de l'equip de govern, han visitat les instal·lacions, comerços i espais públics del barri, en una acció de proximitat amb la qual el consistori pretén "obrir més l'Ajuntament als barris de la ciutat i apropar la gestió municipal a tots els veïns i veïnes de la ciutat".

Amb aquest mateix objectiu, la campanya 'L'alcalde al barri' ha instal·lat un envelat informatiu a la plaça de Sant Ferran per a distribuir entre els veïns de la zona tota la informació de campanyes i iniciatives municipals. A més, l'alcalde i el seu equip han mantingut reunions amb col·lectius de la zona, com l'associació de veïns del barri i la comunitat educativa, així com, ha atés els veïns de manera directa en la mateixa casa de barri de Sant Ferran.

La campanya 'L'alcalde al barri' visitarà tots els barris de la ciutat en la pròximes setmanes, amb una desena de visites programades fins al mes de juny.

Galeria multimèdia

Imatges

La campanya 'L'alcalde al barri trasllada l'Ajuntament al barri de Sant Ferran_4 La campanya 'L'alcalde al barri trasllada l'Ajuntament al barri de Sant Ferran_3 La campanya 'L'alcalde al barri trasllada l'Ajuntament al barri de Sant Ferran_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es