Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia del 3 al 17 d'abril una campanya informativa per a divulgar l'˙s correcte de les rotondes

dimarts, 2 d'abril de 2013

La Policia Local de Vila-real inicia demÓ una campanya informativa per a divulgar entre la poblaciˇ la manera correcta de circular per les rotondes. Amb aquesta finalitat, l'└rea de Seguretat ViÓria de la Policia Local repartirÓ 250 cartells informatius en establiments i centres d'interÚs del municipi, aixÝ com 1.000 fullets explicatius sobre la circulaciˇ en les rotondes.

Amb la campanya 'Circulant segur en rotondes', l'objectiu que persegueix el cos municipal de Policia Ús "conscienciar els ciutadans de l'˙s correcte de les glorietes i contribuir a la reducciˇ de l'accidentalitat en aquests elements de regulaciˇ del trÓnsit". La campanya es desenvoluparÓ des del 3 al 17 d'abril.

Els cartells de la campanya descriuen de manera senzilla i grÓfica la manera correcta d'entrar i eixir de les rotondes, en haver-se detectat un desconeixement generalitzat de la circulaciˇ per les glorietes. Les rotondes, recorda la Policia, milloren la seguretat viÓria, la rapidesa i la flu´desa en els encreuaments, a mÚs de permetre una major flexibilitat en els itineraris i minimitzar l'impacte ambiental, entre altres avantatges.

Descàrrega dĺarxius

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es