Inici -> Àrees -> Proximitat -> L'alcalde al barri -> Visites de l'alcalde al barri

La campanya 'L'alcalde al barri' porta el despatx d'Alcaldia a la Unió

dimarts, 9 d'abril de 2013

La campanya 'L'alcalde al barri' porta el despatx d'alcaldia a La Unión_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat dels regidors de Proximitat, Sabina Escrig; i Participació Ciutadana, Xavi Ochando, entre d'altres membres de l'equip de govern, han passat la jornada d'avui al barri de la Unió, en una nova jornada de la campanya de proximitat 'L'alcalde al barri', que té com a objectiu apropar l'Ajuntament i en particular el despatx d'Alcaldia als diferents barris de la ciutat.

Una reunió amb la comunitat educativa de la zona i les entitats socials que tenen al barri la seua seu, com Càritas, Acudim o Creu Roja, seguida d'una visita pels comerços i empreses del barri i una trobada amb l'associació de veïns han format part de l'agenda del dia, que, a a la vesprada, ha continuat amb més d'una desena d'entrevistes personals amb l'alcalde dels veïns que ho havien sol·licitat en la seu de l'associació Acudim. A més, la campanya també ha instal·lat envelats amb informació d'activitats i iniciatives municipals, així com una enquesta per a conéixer les percepcions i necessitats del veïnat.

Aquesta és la tercera visita de 'L'alcalde al barri', que ja ha traslladat el despatx d'Alcaldia al barri de l'Hospital i el de Sant Ferran, i continuarà amb noves visites en les pròximes setmanes per diferents zones de la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

La campanya 'L'alcalde al barri' porta el despatx d'alcaldia a La Unión_1 La campanya 'L'alcalde al barri' porta el despatx d'alcaldia a La Unión
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es